Доставка с Еконт

3812 Лампички с щипки, лед гирлянд с 50 щипки, 5 метра → Обява 39891380

3812 Лампички с щипки, лед гирлянд с 50 щипки, 5 метра
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 10 март в 07:55 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Лампички с щипки, лед гирлянд с 50 щипки, 5 метра

Гирлянд от лампички с щипки, на който се закачат всички снимки, бележки и вдъхновяващи мисли, които искаш да зареждат с топлина, уют и позитивизъм твоя дом.

Гирлянд от фигурки с формата на щипки за дрехи с вградени светодиодни (LED) лампички захранвани с батерии. Фигурите са изработени от прозрачна пластмаса, която допълва светлнинния ефект на светодиодите. Щипките имат функционалност на истински, с тях може да бъде направена светеща декорация от снимки, осветени от вградениете лампички. Захранването с батерии дава пълна свобода и безопасност при използване на лампичките. Те могат да бъдат използвани навсякъде, като ефектна декорация или празнична украса. Нивото на защитеност IP20, ограничава само за вътрешна употреба.

Оригинален подарък за жена и мъж, подарък за годишнина, подарък за моминско парти или чудесна украса за Коледа и рожден ден, както и детски празник! Изненада, която с малко въображение може да се превърне в центъра на празника и веселието!

Размер: 5 метра/ 50 бр. LED лампички.

Работи с 3 АА батерии, които не са включени в комплекта.


Преглеждания: 149
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
12 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 12:11 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!