Доставка с Еконт

3838 Играчка патета катерещи се по ескалатор и пързалка → Обява 39891418

3838 Играчка патета катерещи се по ескалатор и пързалка
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 03 май в 19:07 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя


Играчка патета катерещи се по ескалатор и пързалка

Играйте заедно с детето си, докато патетата се изкачват нагоре по цветния, ярък ескалатор и след това се търкаля с удоволствие надолу по виещия се ескалатор. Забавната музика и светлинните сигнали забавляват децата и им осигуряват много сърцераздирателен смях. А какъв по-добър начин да зарадваш един родител от това да видиш едно щастливо, усмихнато дете?

Музикалната пързалка за патета е най-популярната играчка за момчета и момичета. Симпатичните малки жълти патета се изкачват забавно по стъпалата и, след което се пързалят. Играчката ще бъде чудесен празничен подарък за най-малките. Вашето мъниче ще се радва на играта с тези приятели дълго време. Децата се учат не само да забелязват, но и да различават цветовете, да сравняват и контрастират, да разбират. Възприемането на цветовете е важна част от умственото развитие на детето и стимулира мисловната дейност. Сладкото зайче ще помогне на вашето бебе да опознае света около себе си. Тази играчка ще бъде чудесен подарък за бебе на празник. Подходяща е за подарък за момчета и момичета.

Характеристика:

Страна производител: Китай;

Материал: нетоксична, хипоалергенна ABS пластмаса без мирис, картон;

Размери ДxШxВ: 27 x 14 x 26 см;

Брой части: 6;

Тип: закрита писта;

Звуков съпровод: да.

Работи с 2 батерии АА.

Комплектът включва:

Стълби и писта - 1 брой

Патета с метални колела - 3 броя


Преглеждания: 850
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
14,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:24 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!