Доставка с Еконт
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Часовници -> Мъжки в гр. София.

НАМАЛЕН Casio G-Shock Frogman GF-8250 → Обява 40121383

НАМАЛЕН Casio G-Shock Frogman GF-8250, снимка 1
Обявата не е активна!
НАМАЛЕН Casio G-Shock Frogman GF-8250, 400 лв
Състояние
Използвано
Доставка
Купувача
Този модел не е достъпен в България, внасян е от Япония.

Часовникът е напълно оригинален.

Часовникът работи перфектно.

Часовникът се продава само със неговите оригинални жълти безел и каишка, черните безел и каишка се продадоха отделно и съответно цената е намалена.

Има след от употреба - носен е, задния капак е поизтъркан и има драскотини, на стъклото има драскотини на 6 часа под циклопа и над GM над долният надпис frogman.

НО е в перфектно техническо състояние - беше в сервиза на Касио на Хр. Ботев само профилактично е сменено уплатнението на задния капак.

Идва с оригинална кутия, няма книжки.

В момента в подобно състояние в ибей са около ~1000лв, в по-добро ~1500лв, има и в по-лошо състояние за по-къси пари, но те вече според мен не си заслужават, като се добавят мита, безел и каишка, става дявол на магаре.

Въпрос на вкус и предпочитания е - като цяло предпочитам този модел пред новия титаниевия, предпочитам стоманата, подсветката също си е яка, ценита му в Ибей са по-високи от новия модел, защото този е на изчезване.

Този часовник е по-скоро за ентусиасти, като мен, а не за колекционери, които търсят перфектно състояние.

Моля, вижте снимки за подробности.

Артикулът ще бъде добре опакован.---Моля, ако искате за справка може да проверите цени в интернет или Ebay и Amazon и други онлайн магазини за сравнение и стойност на артикулите.Местоположение на артикула: София, БългарияИзпраща до: БългарияПЛАЩАНЕ:Наложен платеж с Еконт или Спиди.Доставка с наложен платеж, преглед и тест за ваше спокойствие, с Еконт или Спиди по ваш избор.За връзка моля на лични съобщения или на тел: 0883305089По принцип получавате невероятна сделка!ЗАБЕЛЕЖКА: Без бартери.ЗАБЕЛЕЖКА: Без връщане или възстановяване на пари.Моля, не се колебайте да задавате всякакви въпроси.Моля, разгледайте някои от другите ми артикули за продажба.Благодаря ви за отделеното време!

Преглеждания: 1 000
Още обяви в Bazar.BG