ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

КРЕМОВЕ ,СУХИ СМЕСИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО → Обява 40274319

КРЕМОВЕ ,СУХИ СМЕСИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО
гр. Благоевград, Еленово 1 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 януари в 12:06 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

Качеството, с което се гордеем

Kрем Брюле

Смес от 300 гр.




























Прясно мляко и 500 гр. Течна сметана се




























загряват до 80°С. Добавят се 150 гр. Крем „Брюле” и при непрекъснато




























бъркане сместа се оставя да ври 3-4 минути докато кремът се хомогенизира.




























Изсипва се в термоустойчиви чаши и се оставя в хладилник за 2 часа. Поръсва се




























с кафява захар или пудра захар и се запича докато захарта се карамелизира.

Крем Тирамису

Студен крем с




























наситен специфичен аромат и вкус за производство на италиански сладкиш Тирамису




























както и за торти и пасти. Разбива се със студена вода и течна сметана в




























съотношение 1:1:4. Получава се гладък крем с гланц. Гарнира се с какао на прах

Крем Бавария

Сметанов крем




























подходящ за приготвяне на торти, пълнеж на еклери и директна консумация.

Разбива се със




























студена вода в съотношение 1:2. По желание може да се добави 0,5 л. течна




























сметана за получаване на по-маслен и по-обемен крем.

Предимства на




























кремовете VIVA:

- Разбиват се във




























вода, мляко или течна сметана; -




























Стабилни на замразяване и размразяване; - Толеранс на температурата на течността, в която разбиваме: от 5 –




























25°C; - Фина структура; - Висок рандеман; - Стабилност; - Леки и кремави.

МУСОВЕ

Шоколадов,




























Ванилов: прилагат се горните съотношения и начин на приготовление.

При разбиване




























увеличават обема си значително, което ги прави особено подходящи за продажба на




























обем. Разбиват се с миксер на висока скорост. Може да се използва вода в




























съотношение 1:2, прясно мляко в съотношение 1:3 или вода и течна сметана в




























съотношение 1:2:1.

Фирма Дерек ООД

е основана през




























1991г. в Благоевград с дейност внос, производство и търговия на хранителни




























продукти. През 1994г. Дерек ООД е първата българска фирма, която започва




























производство на сухи смеси за кремове и сладоледи както в малки, така и в




























килограмови опаковки. Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в




























Германия и същевременно са съобразени с българския вкус.



Преглеждания: 727
Другите търсят също
Препоръчани за теб
Цена
Цена:
Договаряне
Потребител 3621698
В Bazar.BG от 25 януари 2023г.
Последно активен 29 януари в 09:32 ч.
10 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!