КРЕМОВЕ ,СУХИ СМЕСИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО → Обява 40274319

КРЕМОВЕ ,СУХИ СМЕСИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО
гр. Благоевград, Еленово 1 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 02 декември в 08:16 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

Качеството, с което се гордеем

Kрем Брюле

Смес от 300 гр.































Прясно мляко и 500 гр. Течна сметана се































загряват до 80°С. Добавят се 150 гр. Крем „Брюле” и при непрекъснато































бъркане сместа се оставя да ври 3-4 минути докато кремът се хомогенизира.































Изсипва се в термоустойчиви чаши и се оставя в хладилник за 2 часа. Поръсва се































с кафява захар или пудра захар и се запича докато захарта се карамелизира.

Крем Тирамису

Студен крем с































наситен специфичен аромат и вкус за производство на италиански сладкиш Тирамису































както и за торти и пасти. Разбива се със студена вода и течна сметана в































съотношение 1:1:4. Получава се гладък крем с гланц. Гарнира се с какао на прах

Крем Бавария

Сметанов крем































подходящ за приготвяне на торти, пълнеж на еклери и директна консумация.

Разбива се със































студена вода в съотношение 1:2. По желание може да се добави 0,5 л. течна































сметана за получаване на по-маслен и по-обемен крем.

Предимства на































кремовете VIVA:

- Разбиват се във































вода, мляко или течна сметана; -































Стабилни на замразяване и размразяване; - Толеранс на температурата на течността, в която разбиваме: от 5 –































25°C; - Фина структура; - Висок рандеман; - Стабилност; - Леки и кремави.

МУСОВЕ

Шоколадов,































Ванилов: прилагат се горните съотношения и начин на приготовление.

При разбиване































увеличават обема си значително, което ги прави особено подходящи за продажба на































обем. Разбиват се с миксер на висока скорост. Може да се използва вода в































съотношение 1:2, прясно мляко в съотношение 1:3 или вода и течна сметана в































съотношение 1:2:1.

Фирма Дерек ООД

е основана през































1991г. в Благоевград с дейност внос, производство и търговия на хранителни































продукти. През 1994г. Дерек ООД е първата българска фирма, която започва































производство на сухи смеси за кремове и сладоледи както в малки, така и в































килограмови опаковки. Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в































Германия и същевременно са съобразени с българския вкус.



Преглеждания: 946
Другите търсят също
Препоръчани за теб
Цена:
Договаряне