КРЕМОВЕ ,СУХИ СМЕСИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО → Обява 40274319

КРЕМОВЕ ,СУХИ СМЕСИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО
гр. Благоевград, Еленово 1 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 29 октомври в 10:00 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

Качеството, с което се гордеем

Kрем Брюле

Смес от 300 гр.

























Прясно мляко и 500 гр. Течна сметана се

























загряват до 80°С. Добавят се 150 гр. Крем „Брюле” и при непрекъснато

























бъркане сместа се оставя да ври 3-4 минути докато кремът се хомогенизира.

























Изсипва се в термоустойчиви чаши и се оставя в хладилник за 2 часа. Поръсва се

























с кафява захар или пудра захар и се запича докато захарта се карамелизира.

Крем Тирамису

Студен крем с

























наситен специфичен аромат и вкус за производство на италиански сладкиш Тирамису

























както и за торти и пасти. Разбива се със студена вода и течна сметана в

























съотношение 1:1:4. Получава се гладък крем с гланц. Гарнира се с какао на прах

Крем Бавария

Сметанов крем

























подходящ за приготвяне на торти, пълнеж на еклери и директна консумация.

Разбива се със

























студена вода в съотношение 1:2. По желание може да се добави 0,5 л. течна

























сметана за получаване на по-маслен и по-обемен крем.

Предимства на

























кремовете VIVA:

- Разбиват се във

























вода, мляко или течна сметана; -

























Стабилни на замразяване и размразяване; - Толеранс на температурата на течността, в която разбиваме: от 5 –

























25°C; - Фина структура; - Висок рандеман; - Стабилност; - Леки и кремави.

МУСОВЕ

Шоколадов,

























Ванилов: прилагат се горните съотношения и начин на приготовление.

При разбиване

























увеличават обема си значително, което ги прави особено подходящи за продажба на

























обем. Разбиват се с миксер на висока скорост. Може да се използва вода в

























съотношение 1:2, прясно мляко в съотношение 1:3 или вода и течна сметана в

























съотношение 1:2:1.

Фирма Дерек ООД

е основана през

























1991г. в Благоевград с дейност внос, производство и търговия на хранителни

























продукти. През 1994г. Дерек ООД е първата българска фирма, която започва

























производство на сухи смеси за кремове и сладоледи както в малки, така и в

























килограмови опаковки. Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в

























Германия и същевременно са съобразени с българския вкус.



Преглеждания: 643
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
Договаряне
Потребител 3621698
В Bazar.BG от 25 януари 2023г.
Последно активен вчера в 09:54 ч.
12 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!