Доставка с Еконт

Поилка за Птици с Нипели, к-кт 3 броя Нипели и Съд 12 литра - Арт. №: 11563 → Обява 40350234

Поилка за Птици с Нипели, к-кт 3 броя Нипели и Съд 12 литра - Арт. №: 11563
гр. Божурище, София област Наблюдавай

Публикувана/обновена на 09 април в 13:16 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Работно време
от Понеделник до Петък
Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа

Винаги чиста питейна вода с тази поилка с нипели. Домашните птици не могат да замърсят тази вода и умната филтърна система на нипелите гарантира чиста питейна вода за вашите пилета. Винаги ли имате проблеми с поддържането на водата чиста и хигиенична за вашите пилета или други домашни птици? Тази поилка с нипели е решението!

Предимства поилка с нипели 12 л.

Винаги чиста питейна вода

Устойчива на замръзване PPC пластмаса

Лесен за пълнене

Цялостна система ; съд, 3 нипела с филтър и комплект за окачване

Плавно регулируем шнур за окачване

Устойчив на цвета благодарение на UV-защитната добавка към PPC

Непропусклив нипел от неръждаема стомана

Водата е жизненоважна за всички животни, включително домашните птици. Високият риск от заболявания поради директен контакт между питейната вода и домашните птици с други поилни системи е изключен с тази поилка чрез нипелите. Тъй като тези нипели са оборудвани и с изобретателни филтри, питейната вода никога няма да бъде замърсена! Така водата остава прясна за дълго време и животните винаги имат на разположение здравословна и чиста питейна вода. Много хигиенично водоснабдяване!

Кофата е с вместимост 12 л., което е достатъчно за няколко дни пиене на вода. Така че не е необходимо да го зареждате всеки ден, което спестява време! Когато това трябва да се случи, се оказва, че и за това е помислено. Дъното с трите нипела не е на самото дъно на кофата. Следователно кофата може просто да се постави на земята, без нипелите да докосват земята и по този начин да се замърсят или повредят. Поставете кофата под крана, напълнете я с вода и я закачете обратно на доставения полиестерен шнур. Лесно нали?

Доставеният шнур може да се регулира безстепенно на височина. Каква е идеалната височина? Това се постига, когато животните могат да пият с изпънат врат. Самият нипел за пиене е изработен от изключително твърда пластмаса и висококачествена неръждаема стомана с европейско качество. Обикновено рядко ще се повреди и ще продължи много години. Все още тече? Тогава това почти винаги се дължи на мръсотия в накрайника за пиене. Извадете зърното за кратко от клетката и го поставете в разтвор на хлор за максимум 12 часа. След това изплакнете добре, за да изчезнат остатъците от мръсотия и хлор.

Много силен PPC; устойчив на слънце и замръзване

Системите за пиене често висят при вятър и време. Но дори в разгара на лятото или при силен студ продуктите трябва да продължат да правят това, за което са създадени. Ето защо ние избрахме да направи тази кофа за пиене от устойчива на замръзване PPC пластмаса. Тъй като произвеждаме този продукт в нашия собствен завод за леене под налягане , ние добавихме нещо към суровината, което прави кофата UV-защитена. Това прави обезцветяването нещо от миналото и продължителността на живота е значително удължена. Това е хубаво, защото тази хигиенична система за пиене все още е красива дори след няколко години. Страхувате се, че поилката ще замръзне през зимата? Няма проблем, PPC е много по-гъвкав от стандартния материал.

Размери - Ø 320 х 390 h мм.



Преглеждания: 267
Оценка 4.7 от 39 гласа.
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: поилка за птици
Цена
Цена:
34,40 лв
1 рейтинг
www.niksistems.com
В Bazar.BG от 28 август 2019г.
Последно активен днес в 15:29 ч.
474 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!