Калиев сорбат > 99% хранителен клас
Имам удоволствието да Ви предложа един от най-качествения и чист калиев сорбат, който може да се намери на българския пазар. Калиевия сорбат, който Ви предлагам е на американската компания Apac Chemica.
Apac Chemical е химически дистрибутор и производител от световна класа на хранителни добавки, селскостопански суровини и специални химикали. Apac Chemical е семеен бизнес, основан през 1999 г., със седалище в Калифорния, САЩ. През годините APAC се наложила на световния пазар с предоставянето на изключително обслужване на клиентите си, качествени продукти, международно управление на веригата за доставки и наличието на множество складови центрове по света за лесна и бърза дистрибуция на продуктите им. АРАС работим с мултинационални компании на 6 континента: Северна Америка, Южна Америка, Азия, Европа, Австралия и Африка. Фабриките на Apac произвеждат най-висококачествената сорбинова киселина и калиев сорбат от клас FCC. Нейните производствени съоръжения са разположени в Лини, Китай и Нантонг, Китай, и имат общ производствен капацитет от 12 000 MT. Суровините, готовите продукти и процедурите са сертифицирани и одитирани от BRC Global Standards, Intertek и FDA. Освен компанията имам HACCP, ISO 9001, Kosher Pareve / Passover и Halal сертификати.
Калиев сорбат се използва основно за консервиране на плодове и зеленчуци, рибни и месни продукти, добавя се в сладкарски изделия, яйчни продукти, безалкохолни напитки и плодови сокове. Тъй като свойствата на Е202 предотвратяват развитие на плесени, добавката се използва широко в производството на колбаси и сирена. Добавя се и в тестото при производството на ръжен хляб, с цел предотвратяване на появата на плесен и мухъл.
Калиевият сорбат притежава неутрален вкус, което го прави идеален при производството на сладкарски и шоколадови изделия, също при консервирането на сокове и плодове. Е202 широко се използва като консервант и в кисели и пикантни сосове, използвани в азиатската кухня, тъй като е ефективно антимикробно средство при високи киселинни условия, което преустановява образуването на гъби и дрожди в споменатите продукти. Най-често Е202 се използва в следните продукти: пушени меса, сокове, мармалади, конфитюри, майонеза, маргарин, колбаси, вино, безалкохолни напитки, тестени и сладкарски изделия, доматено пюре, кетчуп. В месните полуфабрикати и замразените продукти калиевият сорбат присъства практически винаги.
10гр. - 0.70лв
50гр. - 3.20лв
100гр. - 4.00лв
200гр. - 5.80лв
500гр. - 14.00лв
1000гр. - 26.00лв
2000гр. - 24.00лв/кг.
Преглеждания: 521
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.