Доставка с Еконт

Раклет грил/скара Princess 162910 → Обява 41512539

Раклет грил/скара Princess 162910
гр. София, Младост 2 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 23 април в 19:35 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Раклет скари
Чисто нов мострен придукт. Внос от Германия.

Луксозният Раклет грил/скара Princess 162910 Raclette Pure 8 изглежда страхотно на всяка маса благодарение на красивия бамбуков корпус. Уникалните бамбукови крачета са изключително удобни и ще предотвратят петна и изгаряния на вашата маса. Двете реверсивни плочи за грил имат както плоска, така и оребрена страна, така че можете да избирате между скара, тепаняки и ракла. Тази луксозна ракла е подходяща за до 8 души.

Висококачествени реверсивни решетки от лят алуминий
“Раклет” е швейцарски традиционен начин на готвене , който позволява на семействата и приятелите да се насладят на уютна вечеря заедно на една маса. Вече няма да прекарвате часове в кухнята. Всеки може да си приготви любимата храна, докато стоите заедно на масата. Най-горната скара на раклета е изработена от висококачествен лят алуминий и е разделена на две реверсивни плочи с плоска и оребрена страна. От оребрената страна можете да печете с перфектни грил ивици. От плоската страна можете да приготвите храна в друг стил. Комплектите са завършени с 8 тигана, които можете да използвате за готвене на яйца, палачинки или топене на сирене.

Луксозно покритие от бамбук
РАКЛЕТ Pure 8 е един от привлекателните продукти от серията Princess Pure. Всички уреди от тази серия са изработени от бамбук като завършващ материал. Този издръжлив и здрав материал е не само красив, но също така остава хладен на допир, така че лесно можете да премествате Raclette Pure 8 наоколо. Освен това бамбукът не се деформира, така че луксозният външен вид се запазва.

Място за горещите тигани
Горещите тигани могат да бъдат поставени в долната част за скарата, за да могат да се охладят и да не цапат покривката ви. Тази долна част държи тиганите далеч от нагревателния елемент. Няма повече разхвърляни и горещи тигани, разпръснати по масата.

Пригответе невероятна храна със семейството и приятелите си
Голямата повърхност за печене на Princess Raclette Pure 8 е с размери 41,8 х 23 см, така че до 8 души могат да се съберат и да се насладят на готвенето заедно. Перфектен за уикенд или по време на празнични моменти. Заедно със скарата ще получите 8 тигана и 8 дървени шпатули, за да можете безопасно да обърнете и извадите храната си, без да повредите незалепващото покритие. Плочата за грил се загрява много бързо благодарение на мощността от 1200 вата.

Лесно се почиства
Нищо не се придържа към висококачественото незалепващо покритие, така че Princess Raclette Pure 8 се почиства изключително лесно. Избършете плочите на скарата с кухненска кърпа и ги поставете в съдомиялната машина. Бамбуковият корпус и тиганите могат лесно да се почистват с влажна кърпа.

Причини да изберете Раклет грил/скара Princess 162910 Raclette Pure 8:

-Изключително луксозна електрическа скара раклет с удобно място за съхранение на горещи тигани
-Изпечете и разтопете сирене, докато сте заедно, и всеки приготвя любимата си храна
-Устойчив бамбуков корпус за естествен вид
-Голяма повърхност за печене от 41,8х23 см, подходяща за до 8 души и включваща 8 тигана и дървени шпатули
-Лесно се почиства благодарение на частите, безопасни за миене в съдомиялна машина


//www.youtube.com/embed/Yj5UDSld7zw
Преглеждания: 431
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
89,95 лв
793 рейтинг
Stoki Ot Amazon
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 01 март 2021г.
Последно активен вчера в 10:27 ч.
718 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!