Доставка с Еконт

Ученическа раница Bulldozer BAG-006 281835 → Обява 41953293

Ученическа раница Bulldozer BAG-006 281835
гр. Раковски, Пловдив Наблюдавай

Публикувана/обновена на 29 март в 09:17 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Представяме ви "Bulldozer" ученическата раница - идеалният спътник за учебния ден на вашето дете. Създадена с мисъл за комфорт и практичност, тази раница се отличава с висококачествени материали и изключително функционален дизайн.

Едно от най-важните неща при избора на ученическа раница е удобството и подкрепата, която тя предоставя. "Bulldozer" раницата разполага с анатомични презрамки и анатомичен гръб, които са специално проектирани да поддържат правилната позиция на гръбчето и раменете на ученика. Тези функции помагат за предотвратяване на напрежение и дискомфорт, особено по време на дългите учебни часове.

Изработена от висококачествени материали, тази раница се отличава със здравина и издръжливост. Тя е предназначена да преживее дългогодишна употреба, като запазва своята форма и функционалност. Висококачествените материали осигуряват защита на съдържанието на раницата, докато анатомичният дизайн гарантира комфорт и оптимална поддръжка.

С размери Височина: 35см, Ширина: 28см и Дълбочина: 18см, "Bulldozer" раницата предлага достатъчно пространство за съхранение на всички необходими учебни материали. Вътрешното разпределение е съобразено с нуждите на учениците, позволявайки им да организират вещите си по оптимален начин.

Комбинацията от качество, комфорт и функционалност прави "Bulldozer" раницата идеален избор за учениците. Тя не само ще поддържа важните им учебни материали сигурни и подредени, но също така ще гарантира, че те се движат с удобство и свобода. С "Bulldozer" ученическата раница вашето дете ще се чувства готово за нови знания и предизвикателства, без да се компрометира на комфорта си.
Преглеждания: 89
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
26,90 лв
www.kupi-sega.eu
В Bazar.BG от 19 май 2019г.
Последно активен вчера в 07:33 ч.
575 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!