Доставка с Еконт

LEGO® Jurassic Park - Изследване на трицератопс 76959 → Обява 42181826

LEGO® Jurassic Park - Изследване на трицератопс 76959
гр. Пловдив Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 март в 19:09 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; Продавача
Карайте Ford Explorer, помогнете на болен трицератопс, ровете в изпражненията на динозавър... Направете всичко това с комплекта за игра, вдъхновен от емблематична сцена от „Джурасик парк“!

Присъединете се към д-р Ели Сатлър и Иън Малкълм в изследователска мисия. Тръгнете с Ford Explorer и използвайте навигационната система, за да намерите динозаври. Внимавайте! Има трицератопс, който изглежда зле. Скочете от офроуд джипа и се погрижете за болния динозавър. След това използвайте лопатата, за да разровите огромната купчина изпражнения на динозавъра, за да разберете каква е причината за заболяването!

Децата, които обичат динозаврите и страхотните коли, ще харесат колекционерския комплект за игра LEGO® Jurassic World Изследване на трицератопс (76959). Страхотен подарък за възраст над 8 години, включва Ford Explorer от „Джурасик парк“ с автентични детайли, навигационна система за проследяване на динозаври и място за 2-те минифигури – д-р Ели Сатлър и Иън Малкълм. Комплектът включва също подвижен трицератопс, купчина изпражнения на динозавър за конструиране с отровен плод вътре и лопата, така че децата да могат да разиграят известната сцена от „Джурасик парк“, която е вдъхновила комплекта. LEGO Builder Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Наслада с динозаври! • Има комплекти LEGO® Jurassic World, които ще зарадват фенове от всички възрасти, независимо дали искат да пресъздават емблематични сцени от филмите или анимационните сериали, или просто да строят и показват колекционерските модели.

Брой части в кутията: 281
Брой минифигурки в комплекта: 2
Препоръчителна възраст: 8 години +

Разгледайте емблематичната филмова серия с играчки за момичета, момчета и възрастни от гамата LEGO® Jurassic Park и LEGO® Jurassic World! Комплектите съдържат интересни превозни средства, смели герои минифигурки LEGO, емблематични сгради, лаборатории, научно оборудване и много други. Комплектите LEGO Jurassic World съдържат безброй динозаври във всякакви форми и размери, включително Трицератопс, Велоцираптор и Т-рекс
Преглеждания: 110
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
99 лв
Amzn.Shop
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 07 август 2021г.
Последно активен днес в 10:33 ч.
398 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!