Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

ПРОМО ПАКЕТ! Машина за рязане на плочки 1200 мм + Линеен лазерен нивелир със зелен лъч → Обява 42206241

ПРОМО ПАКЕТ! Машина за рязане на плочки 1200 мм + Линеен лазерен нивелир със зелен лъч
гр. София, м-т Яладжа Наблюдавай

Публикувана/обновена на 19 септември в 22:58 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; Продавача
Представяме ви новия ни ПРОМО ПАКЕТ - Машина за рязане на плочки 1200 мм + Линеен лазерен нивелир със зелен лъч. Двете машини в комбинация са идеален вариант за всеки майстор плочкаджия за полагане фаянс, гранитогрес и теракот, както и един незаменим помощник в довършителните ремонтни дейности в любителски или професионален план!

1. Ръчна машина за рязане на гранитогрес и плочки с лазерен водач CIMEX HTC-1200

Ръчната машина за рязане на плочки и гранитогрес CIMEX HTC-1200 PRO с омаслител e надеждно и удобно решение за рязане на гранитогрес, керамични и порцеланови плочки. CIMEX HTC-1200 е конструирана и предназначена за ежедневна професионална употреба и предлага редица функции и възможности, които го правят идеален за професионални и домашни проекти.
С машината може да се реже гранитогрес с дебелина на плочата до 15 мм.


Голяма работна повърхност: С дължина на рязане до 1200 мм, тази ръчна машина за рязане на плочки дава изключителна гъвкавост за работа с голям набор от размери и позволява рязане на големи плочки без трудности.


Солиден стоманен водач и плъзгач с 31 лагера и омаслител: Машината е снабдена с изключително солиден стоманен водач (плосък) и плъзгач на режещия механизъм с 31 лагера. Всяка група от лагери може да се регулира за постигане на максимална прецизност и водене на режещото колело без луфтове и хлабини. За гладко и прецизно плъзгане, водещата реласа е снабдена с омаслител.


Прецизна и лесна за използване: Машината за рязане на плочки разполага с три мерителни скали и лазер с възможност за прецизна настройка.


Солидна изработка: Всички елементи на ръчната машина за рязане на плочки са произведени с особен детайл към надеждността. CIMEX HTC-1200 изработена от изключително здрава и устойчива стоманена рамка, която осигурява дълготрайност и надеждност.


Сгъваем дизайн: За лесен транспорт, машината е конструирана да бъде със сгъваема конструкция, която позволява значително намаляване на размера на машината при транспорт и съхранение.


Предимства:

 • Спестява време и усилия при рязане на плочки.
 • Гарантира прецизен и чист сряз.
 • Подходящ за различни типове плочки и размери.
 • Устойчива и надеждна конструкция за дълготрайна употреба.
 • Портативен и лесен за транспортиране между работни места.


Технически Данни:

 • Дължина на рязане: 1200 мм
 • Диагонално разане: 85х85 см.
 • Максимална дебелина на плочките: 6 - 15 мм
 • Материал на рамката: Стомана
 • Дебелина на водещата шина: 16.5 мм
 • Диаметър на ролката: 22 мм.
 • Лазерен водач: Да
 • Омаслител: Да
 • Тегло: 19 кг.


С ръчната машина за рязане на плочки и гранитогрес CIMEX HTC-1200 ще постигнете професионални резултати при всяко рязане на плочки. Този машина за рязане на плочки предоставя надеждност, прецизност и удобство, които ви позволяват да се справите с всякакви проекти с лекота. 1.


2. Линеен лазерен нивелир с кръстосани линии, зелен лъч CIMEX SL10B-G

Лазерният нивелир CIMEX SL10B-G е линеен лазерен нивелир с кръстосани линии и зелен лъч, предназначен за прецизно измерване и точно подравняване. Този лазерен нивелир със зелен лъч е проектиран да отговори на нуждите както на професионалисти, така и ентусиасти „направи си сам“, като осигурява отлична точност и лекота на употреба в широк спектър от приложения.


За кого е подходящ: Лазерният нивелир CIMEX SL10B-G може да се използва навсякъде където е необходимо нивелиране – при монтаж на мебели, плочки, врати, дограма, изграждане на стени от гипсокартон, монтаж на дървени и метални конструкции. Намира отлично приложение при изграждането на водопроводни и електроинсталации за подравняване на ключове, контакти, осветителни тела.CIMEX SL10B-G разполага с мощен лазерен диод, който генерира зелен лъч – това осигурява отлична видимост дори при употреба на дневна светлина.
Проектираната лазерна линия е с точност +- 1 мм на 5 метра и осигурява прецизни последователни измервания при всяка употреба. Нивелирът разполага с двуосна самонивелираща се система с магнитен успокоител, която го прави лесен за настройка и използване върху неравни повърхности и осигурява време за самонивелиране в рамките на около 3 секунди.


Обхватът на самонивелиране на лазерният нивелир със зелен лъч CIMEX SL10B-G e в рамките на +- 3 градуса. Снабден със светлинна сигнализация, лъчите на CIMEX SL10B-G преминават в режим на примигване в случай, че нивелирът е поставен в положение, което се намира извън диапазона му на самонивелиране.


Едно от основните предимства на нивелира е неговия широк спектър на приложения. Снабден с практична магнитна стойка, нивелирът лесно може да бъде закрепен върху метална повърхност.
За избягване на често срещания ефект на „свличане“, освен мощните магнити, стойката на лазерния нивелир е снабдена и с практични силиконови крачета, които елиминират ефекта на приплъзване дори при поставянето му под ъгъл. Магнитната стойка на лазерният нивелир със зелен лъч е снабдена с практичен страничен винт за регулиране и затягане, което позволява лесното „въвеждане“ на нивелира в диапазона му на самонивелиране в случай, че е тя е закрепена върху наклонена повърхност.


Корпусът на лазерния нивелир е изцяло гумиран, което го защитава надеждно от проникването на влага и прах и осигурява защитен клас IP54. Освен това, гумираният корпус, осигурява отличен захват без приплъзване, дори ако вашите ръце са мокри.Управлението на нивелира
е максимално опростено за да позволи използването му и от хора без специални знания и умения.
В предната част на нивелира е разположен плъзгач, служещ за заключва и отключване на системата за самонивелиране на лазерният нивелир и включване на кръстосаните линии в режим на самонивелиране. При поставяне на плъзгача в отключено положение, се активират едновременно хоризонталната и вертикална линия на нивелира. От двете страни на плъзгача е разположена маркировка, указваща е какво положения се намира плъзгача.


Напомняме, че в режим на съхранение и транспорт, плъзгачът на нивелира винаги трябва да е в „заключено“ положение – това елиминира риска от нарушаване на калибровката на лъчите в резултат на вибрации, изпускане и т.н.


В горната част на корпуса на нивелира е разположен бутона за включване на лъчите при заключено положение на системата за самонивелиране.
Тази функция, известна още като „работа под наклон“ позволява активирането на кръстосаните лазерни и дава възможност, за проекция на лъчите за задаване на наклон. Използва се основно при монтаж на стълбищни парапети, задаване на наклон на канализационни тръби, стълбища и др.


Захранването на лазерният нивелир CIMEX SL10B-G се осъществява от 2 броя батерии тип АА.


За разлика от редица други нивелири в този ценови клас, CIMEX SL10B-G е стандартно окомплектован с „твърда“ кутия за съхранение с еластичен фиксатор за нивелира и място в което да приберете и магнитната стойка. Практичната твърда кутия за съхранение, позволява да приберете лазерния нивелир във вашата кутия с инструменти, без да се притеснявате, че той може да се повреди от другите намиращи се в кутията ръчни инструменти.


Изключително компактен, практичен и окомплектован с основните неща необходими за ежедневната му употреба, лазерният нивелир с кръстосани линии и зелен лъч CIMEX SL10B-G е сред инструментите които трябва да имате във вашият арсенал, независимо дали сте професионалист или майстор любител „направи си сам“.


Стандартна окомплектовка:

 • Лазерен нивелир със зелен лъч CIMEX SL10B-G – 1 бр.
 • Регулируема сгъваема магнитна стойка – 1 бр.
 • Батерии ти АА – 2 бр.
 • Твърда кутия за съхранение – 1 бр.
 • Инструкция за употреба – 1 бр.


Технически характеристики:

 • Клас на лазера: II
 • Лазер: 515nm, зелен лъч
 • Работен диапазон: 15 метра (25 метра при работа с приемник)
 • Брой лъчи: 2 – една хоризонтална и една вертикална
 • Диапазон на самонивелиране: +-3 градуса
 • Успокоител: магнитно демпферен
 • Защитен клас: IP54
 • Тегло: 0,2 кг.
 • Размери с опаковката (Д х Ш х В): 155 х 130 х 75 мм

Преглеждания: 88
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 478,80 лв
RSD Trade
В Bazar.BG от 28 септември 2015г.
Последно активен днес в 09:08 ч.
208 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!