Доставка с Еконт

BABY Born - Кукла братче и аксесоари Brother Style&Play, 43 см Zapf Creation 833049 → Обява 42975807

BABY Born - Кукла братче и аксесоари Brother Style&Play, 43 см Zapf Creation 833049
гр. София, Младост 1А Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 март в 10:38 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

Никой вече не е магьосник – днес казваме илюзионист. И вече не носят елегантен костюм, а готин тоалет. Точно като Братчето. Мултиталантливото малко момче носи карирана риза със страхотен принт, панталони с дънкова визия и модерни кецове. Косата му с дължина до раменете може да бъде оформена с гребена му, но той предпочита да я носи небрежно под лилавата си шапка. В най-известния си магически трик той вдига ръце над главата си и гледа далеч в небесата на сцената. Изглежда толкова впечатляващо с подвижните си раменни и лакътни стави и подвижна глава. След това той навежда главата си надолу, люлее бедрата си и ХОП, няма го.. Изчезва! Миг по-късно той отново се появява във ваната. Между магическите си трикове той винаги обича да прави малко танцово изпълнение и да люлее подвижните си колене. След това изведнъж застава неподвижен – брейкдансърите го наричат замръзване.


Характеристики:
  • BABY born Brother;
  • Със седем реалистични функции за много забавление;
  • Всички тоалети на BABY born ще му подхождат;
  • Разнообразните ролеви игри с BABY born засилват въображението и е доказано, че подпомагат развитието на социални умения и ценности като отговорност, комуникация и емпатия;
  • Не са необходими батерии.


BABY born Brother Style & Play 43 см с риза, панталон, обувки и шапка. Включва гребен и по една гривна за приятелство за детето и куклата.


Преглеждания: 50
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: baby born кукла
Цена
Цена:
99,90 лв
3 рейтинг
КАЛПАЗАНИ
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 17:03 ч.
4378 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!