Доставка с Еконт

BABY Born - Кукла с дълга коса и аксесоари Sister Style&Play, 43 см Zapf Creation 833018 → Обява 42975928

BABY Born - Кукла с дълга коса и аксесоари Sister Style&Play, 43 см Zapf Creation 833018
гр. София, Младост 1А Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 март в 10:38 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

„Когато порасна, искам да стана танцьорка. Или може би катерач по дървета?“ Сестрата обича да прави забавни пози и движения. От подвижната си глава до раменните и лакътните стави, тя може да прави изключително изразителни жестове с горната част на тялото си. Нейните гъвкави бедра могат да се люлеят зашеметяващо, така че тя може да изпълнява всички най-добри танцови движения. Танците определено биха били вариант за кариера за нея – и с гъвкавите си колене тя може да бъде и професионален катерач. Сестрата дори може да стои съвсем сама. Момиченцето обича да се къпе и да оформя дългата си руса коса. Тя дори носи свои собствени аксесоари за коса. Спираловидните връзки за коса и цветните кичури идеално подхождат на тоалета й в различни нюанси на розовото. На коя работа пасват най-добре щампованият комбинезон и сладката пола от тюл?


Характеристики:
  • BABY born Sister;
  • Със седем реалистични функции за много забавление;
  • Всички дрехи и аксесоари на BABY born ще й подхождат;
  • Разнообразните ролеви игри с BABY born засилват въображението и е доказано, че подпомагат развитието на социални умения и ценности като отговорност, комуникация и емпатия;
  • Не са необходими батерии.

BABY born Sister Style & Play 43 см с комбинезон, пола от тюл и обувки. Включва четка за коса, две спирални връзки за коса, две шноли за коса, две щипки с кичури за коса и по една гривна за приятелство за детето и куклата.
Преглеждания: 99
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: baby born кукла
Цена
Цена:
99,90 лв
3 рейтинг
КАЛПАЗАНИ
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 17:03 ч.
4378 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!