Б17 при рак - 3 опаковки за 3 месеца
Витамин B17 (Амигдалин), 60 капсули - 3 броя за общо 59 лв
Доза: 1 капсула 2 пъти/ден с храна (сутрин и вечер) за 3 месеца; 2 седмици пауза; курсът може да се повтори още веднъж
Изграден е от две молекули глюкоза, една цианид и една бензалдехид. За да растат, раковите клетки се нуждаят от огромна енергия, т.е. глюкоза. Когато приемате витамин В17, раковите клетки поемат молекулите на глюкозата от витамин В 17, а с ензима бета-глюкозидаза отключват бензалдехида и цианида и предизвикват собствената си смърт. Благодарение на голямата концентрация на ензима бета-глюкозидаза, витамин В 17 е изключително смъртоносен за раковите клетки, а за другите клетки не е токсичен. Раковите клетки се полакомяват за глюкоза, а когато поглъщат витамин В 17, вече са унищожени.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Витамин Б17 е висококачествен екстракт от кайсиеви ядки, който подсилва естествените защитни сили на организма за борба с различни вредни агенти. Амигдалинът е отлично допълващо природно средство, което може да се ползва съвместно с конвенционалните терапии срещу онкологични заболявания.
· Биоактивното съединение амигдалин е известно със своята противоракова активност. Неговият прием спомага за превенцията и борбата с онкологични заболявания и може да се ползва като адювантно средство към стандартните терапии срещу заболяването.
· Амигдалинът може да подобри активността на белите кръвни клетки и по този начин подпомага функциите на имунната система.
· Това ценно природно съединение е известно със своята антиоксидантна активност, сравнима с тази на витамин C. Амигдалинът помага за извеждането на токсините от тялото и за естествения процес на детокс на организма.
· Съединението амигдалин подобрява защитата на организма срещу редица вредни агенти (вредни химикали, вируси, бактерии и гъбички).
· Амигдалин / Витамин Б17 е изцяло природен продукт и се предлага без лекарско предписание.
· Лабораторно тестван.
Какво е амигдалин / Витамин Б17?
Витамин Б17/ Амигдалин представлява естествено съединение, което се намира в ядките и семената на някои растения (кайсии, ябълки и други). Кайсиевите ядки са богат източник на полезното съединение и именно затова те най-често се използват за получаване на екстракти амигдалин.
Приеман според указаните дози, витамин B17 има безопасен профил на употреба и оказва благоприятен ефект върху организма.
Биоактивното съединение укрепва имунната система и подпомага борбата ѝ с различни болестотворни фактори. Освен това съединението амигдалин може да потисне активността на някои провъзпалителни цитокини, като по този начин намалява възпалението. Това свойство на полезното вещество оказва благоприятен ефект при възпалителни процеси или автоимунни заболявания.
Друго предимство на витамин Б17 се изразява в това, че е антиоксидант и допринася за предотвратяване на натрупването на свободни радикали. Това от своя страна е важно за забавяне на процесите на стареене и за цялостна грижа за всички системи и органи в човешкото тяло.
Съединението амигдалин може да се набави чрез консумацията на определени плодове, ядки и семена. Въпреки това, тъй като е важно неговият прием да бъде в точно определени дози, се препоръчва да се приема под формата на хранителна добавка. По този начин може лесно да се определи необходимата доза за извличането на максимална полза от приема на амигдалин.
Амигдалин / Витамин Б17 е изцяло природен продукт, който спомага за поддържането на различни функции и процеси в организма. Екстрактът от кайсиеви ядки оказва благоприятен ефект върху имунната система и допринася в борбата с различни здравословни проблеми, включително онкологични заболявания.
Предназначение на А Витамин B17:
· При отслабен имунитет;
· За цялостно подсилване на организма;
· При излагане на различни болестотворни фактори;
· Спомага за борба с редица здравословни състояния (възпалителни процеси, онкологични заболявания и други);
· За пречистване на организма от токсини.
Амигдалинът се описва за първи път от френски химици в началото на 19 век, когато изолират вмеществото от горчиви бадеми. В средата на 20 век, американският биохимик д-р Ернст Кребс му дава наименованието витамин В17. Среща се основно в семената на диви растения като горчив бадем, кайсии, някои сливи, череши и др.
******************************************************************************************
Доставка по куриери Спиди - около 4 лв. такса за доставка до офис на Спиди
За лично предаване: БТЦ Метро Сити, гр. София, ж.к. „Младост" 3
За поръчки и въпроси: 0879510990 / Вайбър / Уатсап
******************************************************************************************