Доставка с Еконт
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Видеонаблюдение, СОТ -> Други в гр. Дългопол.

Видеодомофон за 2 ап. Smartwares DIC-22222 → Обява 43655089

Видеодомофон за 2 ап. Smartwares DIC-22222 , снимка 1
Обявата не е активна!
Видеодомофон за 2 ап. Smartwares DIC-22222 , 450 лв
гр. Дългопол, Варна Изтекла/Деактивирана на 02 май в 14:04 ч.
Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; Купувача
Проверете кой е на вратата ви, като видите и говорите с тях с видеодомофонната система Smartwares DIC-22222. Можете да записвате посетители или да правите моментни снимки, дори през нощта. Ъгълът на камерата, мелодията и силата на звука са регулируеми, така че можете да настроите видеодомофона според вашите собствени предпочитания
Гледайте, отговаряйте и повторете
Видеодомофонната система съдържа външно и две вътрешни тела. Вътрешните тела съдържат 7” (17,8 cm) LCD монитор със сензорни контроли. Можете да преглеждате, говорите и слушате вашите посетители в реално време или като използвате SD-карта (макс. 32GB), можете да прегледате предишни посетители. Също така е възможно да избирате между кратък запис или моментни снимки, когато някой позвъни на вратата. Дължината на записа е регулируема. Функцията за запис и моментна снимка е полезна за идентифициране на нежелани посетители и споделяне на записите или изображенията с други.Обаждане със свободни ръце
Работата със свободни ръце означава, че вече няма да държите слушалка, а бутонът за отговор с едно докосване го прави лесен за използване. Също така е възможно да избирате от 20 различни мелодии и дори да променяте силата на звука. По този начин можете да настроите домофона напълно според вашите собствени предпочитания.Винаги виждайте своите посетители
Външното тяло е устойчиво на атмосферни влияния и е подходящо за външни инсталации. Посетителите няма да трябва да търсят подходящия звънец, благодарение на табелката с име, интегрирана в осветения бутон за звънец. 720p HD камерата има функция за панорамиране/накланяне от 15°, която ви позволява да насочите камерата, за да видите ясно кой ви посещава. Можете дори да виждате посетителите си през нощта до 1 метър с вградените светодиоди.Домофонната система може да бъде разширена с допълнително вътрешно тяло за всеки апартамент, като по този начин можете да отговаряте на звънеца от различни места в дома си. Възможно е да свържете домофонната система към електрическо отваряне на врата или порта и да отворите само с натискане на бутона за отключване на вътрешното тяло. Можете да зададете времевата рамка за отключване от 1-2 до 4-7 секунди. Можете да използвате вашия съществуващ електрически механизъм за отваряне на врати или да използвате един от електрическите автомати за отваряне на врати DB5005 или DB5005L.
Какво има в кутията?
2x вътрешно тяло със 7” (17.8cm) LCD монитор, външно тяло с HD камера, адаптер, 2x 10m кабел, монтажни винтове, дъждобран, ръководство за употребаХарактеристика:
Гледайте, говорете и слушайте посетителя с този домофон. Можете да възпроизвеждате видеозаписи на хора, които са звънели на вратата ви, когато не сте били у дома. HD камерата може да направи моментна снимка или да започне да записва в момента, в който някой натисне бутона за звънец.
Уверете се, че винаги виждате посетителя на 7-инчовия (17,8 см) LCD монитор, като регулирате HD камерата с функция за панорамиране/накланяне от 15°.
Монтирането на стена и 2-проводната инсталация го прави лесно като нова инсталация или може да се използва със съществуващо окабеляване на звънеца.
Изберете от 20 мелодии и регулирайте силата на звука с помощта на страничните монтирани бутони.
Свържете интеркома към вашия нов или съществуващ механизъм за отваряне на врата. Интеркомът ви позволява да използвате електрическото отваряне на вратата и да отворите вратата от дома си, като натиснете бутона за отключване.
IP рейтинг
IP24
Цвят
Бяло
Бутон за освобождаване на ключалката на вратата
да
Функция Smarthome
Не
Хоризонтална резолюция
1280
Записващо устройство за SD карта
да
еврослот
Не
Еко-мебели FR
ЧЕ
Брой мелодии
20
Знак за качество KEMA
Не
Хоризонтален зрителен ъгъл (°)
100 °
Метод на монтаж
Повърхностен монтаж
Захранване
Електричество
Тегло (кг)
1,66 кг
Bluetooth
Не
Тип кабелна инсталация
2-жилен
Напрежение (V)
15 V
Артикулът е или работи на батерии
Не
Записване към
SD карта (без)
Брой продукти в пакет
1
Радио честота
ЧЕ
Включително MP3 плейър
Не
Разделителна способност на камерата
1280 x 720 (HD)
Тип щепсел
C - CEE 7/16 (плосък щепсел)
Wi-Fi
Не
Брой приемници
2
Табелка с име
да
Къде да използвате
Домашен офис
Микрофон
да
Камера
да
Децибели (dB)
50 dB - 81 dB
Безжичен
Не
Вертикална резолюция
720
Мощност (W)
15 W
Ъгъл на лъча градуси (°)
90 °
Вътре вън
На закрито и на открито
Слот за SD карта
да
Брой изходи
3
Честота (Hz)
ЧЕ
Знак за качество EMC
да
Налично приложение
Не
Безпрепятствен обхват (m)
100 м
екран
да
Преносим
Не
Осветен бутон
да
Платформа за домашна автоматизация
N/A
Високоговорители
да
Датчик за движение
Не
Основен материал
Алуминий
Захранващ звънец
Plug-in
Нощно виждане
да
Мощност (W)
15 W
Размер на екрана(")
7 "
Със сензор за движение
Не
Преглеждания: 55
Още обяви в Bazar.BG