Доставка с Еконт

Диамантен гоблен с момиченце, 23х30 см Код: 45706 → Обява 43911508

Диамантен гоблен с момиченце, 23х30 см Код: 45706
гр. Русе Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 март в 18:19 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Диамантен гоблен с момиченце, 23х30 см
Диамантен пъзел с момиченце, мозайка с размери 23х30 см

Диамантен пъзел мозайка с размери 23х30 см. Изработва се чрез лепене на мозаечни мъниста, които се нареждат по схема. Елементите са оцветени в различни цветове и трябва да бъдат залепени на правилните места. Развива творческото мислене, сръчността и прецизността. Преди употреба разлепвайте поетапно транспортната лепенка от горната страна на картината. Внимание – не я разлепвайте наведнъж, за да запазите повърхността чиста! В комплекта се съдържат: канава, върху която се залепват елементите; пликове с мъниста, всеки от които със съдържание в различен цвят; писалка и лепило за поставяне на мънистата върху канавата; легенче за мъниста. Размери картина с дървена рамка – 23х30 см

Важно: как да разберете номера на цвета на камъчетата?

Номерата на цветовете на камъчетата са отпечатани на картината гоблен (лепило: място на свързване, залепване) и всяко пакетче!

Искате ли да създадете красив интериорен предмет, подарък със собствените си ръце или просто да си прекарате страхотно? Възможно е с диамантена бродерия гоблен Diamond. Прекрасна пъстра картина с папагали, направена от вас с диамантена техника, ще бъде повод за гордост или чудесен подарък за приятели и близки. Рисуване с камъни – за истинските ценители на ръкоделието и комплектите “Направи си сам”!

Рисуване с камъни: брилянтна идея за ръкоделие!

Рисуването с камъни или диамантената техника е нов вид творческо хоби, чиято същност е да създавате картини и пана от кристали или лъскави „камъчета“. Готовите картини впечатляват с богатство на цветове и фини преливания между тоновете, а скъпоценният блясък на камъните придава изисканост на продукта.

Самият процес на работа върху снимка с кристали е изненадващо прост – дори учениците от началното училище могат да се справят с по-малките варианти.

ПРОДУКТЪТ Е С ВАРИАЦИИ- ИЗПРАЩАТ СЕ НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП!


Преглеждания: 43
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
16,90 лв
5544 рейтинг
Хара 11 - www.marisa.bg
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 07:36 ч.
2682 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!