Доставка с Еконт

4190 Биде приставка Luxury Bidet използва революционна техника за измиване → Обява 44128057

4190 Биде приставка Luxury Bidet използва революционна техника за измиване
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 02 април в 09:07 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Биде приставка Luxury Bidet използва революционна техника за измиване, за да ви осигури висококачествено хигиенно почистване на дъното само с едно натискане на бутон. За допълнителен комфорт можете да регулирате силата на налягането и ъгъла, който ви пасва най-добре, което го прави подходящ за мъже, жени и деца.

За разлика от други марки, нашето биде приставка се инсталира много лесен и няма да ви отнеме повече от 5 минути, за я инсталирате на тоалетната чиния. Приставката биде се монтира между седалката за тоалетна чиния и порцелановата тоалетна.

С разтягащата се дюза за вода, приставката ви осигурява персонализирано и комфортно измиване. Настройте налягането и насочването на водната струя според вашите предпочитания.


Приставката може да бъде свързвана към един източник на вода, като това може да бъде топла или студена вода, според вашите предпочитания.

Осигурете си интелигентно решение за вашата тоалетна с приставка биде, която обединява ефективност, лесна употреба и екологична отговорност.

Размерите на приставката можете да видите на шестата снимка

Приставката е подходяща за всички стандартни тоалетни чинии

Комплектът съдържа:

1 x Приставка биде

1 х 80 см бяла PU тръба

1 x Адаптер 3/8

1 х Водопроводна лента


Преглеждания: 93
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
37,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:11 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!