Доставка с Еконт

BABY Born - Кукла с аксесоари, 36 см Zapf Creation 835685 → Обява 44223994

BABY Born - Кукла с аксесоари, 36 см Zapf Creation 835685
гр. София, Младост 1А Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 април в 11:32 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

Куклата има 7 страхотни функции, всички от които работят без батерии. Тя пие вода от бутилка, може да намокри платнена пелена, да отиде до розовото гърне и дори да плаче с истински кукленски сълзи. Прави първите си опити да яде от чиния с лъжица, но все още е без каша или друга твърда храна. Има чиния във формата на заек с лъжица с плюшено мече на дръжката. Подремва след хранене. Ако поставите малката по гръб, тя ще затвори очи. Понякога тя все още се нуждае от залъгалка, за да заспи. Залъгалката е пришита към раирания гащеризон, за да не изчезне в някоя цепнатина на леглото или да се загуби по пътя. Ръцете, краката и главата й са супер подвижни. Благодарение на своята мобилност и облекло в easy-fit стил, тя е лесна за обличане и събличане, с което могат да се справят и най-малките детски ръчички.

Характеристики:

  • Куклата е 36 см и е подходяща за деца от 2 години;
  • Със 7 реалистични функции за страхотно забавление;
  • Разнообразната ролева игра с BABY born насърчава въображението и е доказано, че подпомага развитието на социални умения и ценности като отговорност, комуникация и емпатия;
  • Не изисква батерии;
  • BABY born Little Girl 36 см с гащеризон и шапка. Включва 1 гърне, 1 платнена пелена, 1 шише, 1 чиния с лъжица, 1 залъгалка и 1 акт за раждане.

Преглеждания: 44
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: baby born кукла
Цена
Цена:
85,90 лв
3 рейтинг
КАЛПАЗАНИ
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 06:08 ч.
4374 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!