Доставка с Еконт

3949 Соларно осветление за градина светеща лейка → Обява 44566704

3949 Соларно осветление за градина светеща лейка
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 02 март в 09:13 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Соларно осветление за градина светеща лейка

ГРАДИНСКА СОЛАРНА ЛАМПА ДЕКОРАТИВНА LED ЛЕЙКА. Ето перфектната лампа за любителите на градината, които искат да декорират пространствата си по интересен начин. Тази красива декоративна соларна лампа във формата на лейка е не само декоративен елемент, но и практичен източник на светлина. Добавете уникален характер към вашата градина благодарение на соларна лампа, имитираща лейка! Благодарение на светодиода, поставен във вътрешността на лейката и висящите LED проводници, имитиращи вода, тази лампа ще освети идеално всеки ъгъл на вашата градина.

????36 LED ЛАМПА - Благодарение на това лампата излъчва достатъчно светлина, за да освети избраното място в градината.

???? СОЛАРЕН ПАНЕЛ - Соларен панел с размери 50*50мм и капацитет 2V 100mA позволява безпроблемно зареждане на лампата през деня.

???? IP65 ВОДОУСТОЙЧИВ - Лампата е устойчива на атмосферни условия, така че не е нужно да се притеснявате за нейната издръжливост при трудни метеорологични условия.

???? СЕНЗОР ЗА ЗДРАЧ - Лампата се включва автоматично след като стане тъмно и се изключва след зазоряване, което позволява пестене на енергия и по-дълго време за работа.

???? МАТЕРИАЛ - Лампата е изработена от желязо, което гарантира нейната стабилност и издръжливост.

???? ЛЕСНО ИНСТАЛИРАНЕ - Можете да го монтирате навсякъде в градината, без да използвате кабели и без да се налага да се свързвате към източник на захранване.


Преглеждания: 63
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
31,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:23 ч.
2174 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!