Доставка с Еконт

3868 Шивашки комплект в несесер със 70 части → Обява 44572701

3868 Шивашки комплект в несесер със 70 части
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 30 април в 10:02 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Шивашки комплект в несесер 70 в 1

Комплектът за шиене със сигурност е вещ, която трябва да бъде постоянна част във всяко домакинство. Кутия с инструменти с практични аксесоари за шиене ще ви бъде полезна много пъти, например когато трябва да зашиете копче, да пробиете дупка или да зашиете разкъсване.

В ерата на повсеместните, пословични „ потребители за еднократна употреба “ си струва да мислим по-широко и в контекста на облеклото. Не изхвърляйте дрехи, чиито производствени разходи и загуби са изненадващо високи. Благодарение на наличието на няколко практични аксесоара за шиене в удобен калъф и основни умения и малко желание - можете да се погрижите за дрехи, които се нуждаят от ремонт или дребни корекции.

Понякога малки промени, малки корекции ни позволяват да дадем втори живот на облеклото си и ни дават шанс да се откроим от тълпата хора във веригите стилизирани магазини. Снабдени с шивашки комплект, можете лесно да направите визията си уникална . Съчетайте, декорирайте, съчетайте по неочевиден начин и създайте свой собствен стил.

Шивашките преправки, както и професията на шивача, в момента не са много популярни, а цените на услугите често са високи. Бъдете креативни и независими ! Удобният шивашки комплект е набор от аксесоари, благодарение на които можете ефективно да приведете дрехите си в правилното им състояние, без да е необходимо да използвате професионални услуги. Спестявате време и пари.

В комплекта ще откриете много простички на пръв поглед приспособления, които значително ще улеснят шивашките дейности. Напръстниците ще предпазят от болезнени убождания, а приспособлението за вдяване на конецът ще улесни досадното вдяване на игли, особено за хора с лошо зрение и възрастни хора.

Вътре в калъфа всеки от приборите има своето място и нищо не остава "разхлабено" в него. Еластичен ластик , напомнящи тези от ученическите моливи и кутии за игли, ще ви помогнат по лесен и хитър начин да овладеете хаоса , който не е лесен за този тип вещи. Забравете заплетените конци и разпилените игли.
Преглеждания: 35
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
8,50 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 09:41 ч.
2188 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!