Доставка с Еконт

4151 Голяма мултифункционална писта с електрически ескалатор и колички → Обява 44597377

4151 Голяма мултифункционална писта с електрически ескалатор и колички
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 01 май в 07:28 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Голяма мултифункционална писта с електрически ескалатор и колички Т904B

Автомобилната писта и пързалка с колички се явява истинско забавление, което не само развлича вашето дете, но и го запознава с основни принципи на физиката. С впечатляващо качество и наситени цветове, този комплект гарантира продължително и креативно забавление за децата. Пистата, мултифункционалния волан и аксесоарите включват пълноценен паркинг, хеликоптер, 8 уникални коли, 3 паркоместа и електрически асансьор.

Предоставяйки възможности за сглобяване на различни конфигурации, детето може да изживее различни сценарии и да усъвършенства своите конструкторски умения. Асансьорът позволява на колите да се движат нагоре и надолу, като предоставя иновативен и интерактивен начин за игра. Пистата включва барикади и стикери за по-реалистично преживяване.

Със своите големи размери и ярки цветове, този комплект предоставя вълнуваща сцена за креативно игрово изживяване. Работещият асансьор, разнообразните коли и различните елементи правят този продукт идеален за деца над 3 години. Открийте вълшебството на играта с автомобилната писта и възприемете детската радост от конструкторското създаване!

Комплектът включва:

- компоненти за сглобяване на пистата,

- кормило,

- макара

- 4 автомобила,

- стикери,

- картонена подложка с улици.

Размери:

Приблизителни размери на пистата 50 cm x 32 cm x 23 cm

Автомобил приблизително 3 см х 2 см х 1,7 см

Подложка с размери приблизително 52 cm x 38 cm

Играчката е изработена от пластмаса, в приятни цветове. Целият комплект е допълнен от цветни стикери, знаци и рекламни банери, благодарение на които пистата прилича на истински град.

Комплектът е опакован в атрактивна кутия, идеална за подарък.


Преглеждания: 26
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
41,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 07:25 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!