Доставка с Еконт

3601 Детска дървена свирка със забавен дизайн → Обява 44597462

3601 Детска дървена свирка със забавен дизайн
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 01 май в 07:28 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Детска дървена свирка със забавен дизайн на животинче е идеалната играчка, която не само възбужда музикалните сетива, но и развива уменията на децата. С този нежен и креативен дизайн, свирката предоставя на малките музиканти уникален начин за изразяване на творчеството си.


Изработена от висококачествено дърво, свирката е здрава и безопасна за игра. Лесна за държане и използване от малките детски ръце, тя е перфектната възможност да впуснете вашето дете в света на музиката. С изобразено животинче на дръжката, децата не само могат да се забавляват с музикални звуци, но и да се наслаждават на играчката като на приятел.


Тази детска дървена свирка е чудесен подарък, който съчетава удоволствието от музика с ученето и развитието на творчески умения. Открийте радостта от музикалната игра с този вълнуващ инструмент за малките ви артисти.
Преглеждания: 30
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
4,50 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:03 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!