Доставка с Еконт

4123 Дървени Блокчета - Комплект от 120 части с Кофа за Съхранение → Обява 44612944

4123 Дървени Блокчета - Комплект от 120 части с Кофа за Съхранение
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 03 май в 19:07 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Дървени Блокчета - Комплект от 120 части с Кофа за Съхранение


Превърнете детството в удивително приключение с този вълнуващ комплект от 120 дървени блокчета, съчетани с удобна кофа за съхранение. Тези блокчета не само предоставят на децата безкрайни възможности за забавление, но и създават учебна среда, насърчавайки творческо мислене и развитие на моториката.

Основни Характеристики:

Комплект от 120 Части: Разнообразие от форми и размери, позволяващи на децата да строят, създават и използват своето въображение.

Дървен Материал: Изработени от висококачествено дърво, блокчетата са здрави и устойчиви, осигурявайки дълготрайна употреба.

Ярки Цветове: Живите и наситени цветове на блокчетата привличат вниманието на децата и ги вдъхновяват за творческа игра.

Удобна Кофа за Съхранение: Включената кофа улеснява съхранението и поддържа ред в игровото пространство.

Образователен Ефект: Комплектът не само подпомага забавлението, но и развива умения като ръчна координация, концентрация и пространствено мислене.

Приложение:

Игра със Строежи: Децата могат да строят различни форми, къщи и кули, развивайки креативното си мислене.

Уроци по Цветове и Форми: Ярките цветове и различните форми на блокчетата помагат за усвояване на понятията за цветове и форми.

Създаване на Сцени: Децата могат да създават миниатюрни светове, като използват блокчетата за представяне на различни сцени.

Този комплект от дървени блокчета не само предоставя на децата забавление, но и стимулира тяхното образователно развитие чрез игра. Дървените блокчета с кофа за съхранение са прекрасен начин да обогатите детското игрово пространство и да насърчите творчеството им.


Преглеждания: 18
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
37 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 16:30 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!