Доставка с Еконт

3609 Цветни дървени клечки за смятане и броене → Обява 44793594

3609 Цветни дървени клечки за смятане и броене
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 16 март в 15:44 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Цветни дървени клечки за смятане и броене

Нашите цветни дървени клечки за смятане и броене представляват прекрасен начин за забавление и обучение. Съставени от висококачествено дърво и наситени с ярки цветове, тези клечки се явяват идеално средство за развитие на математическите умения и фината моторика на децата.

Всяка клечка има различен цвят, което не само прави ученето забавно, но и помага за визуалното разпознаване. С този набор, децата могат да се забавляват, правейки различни конструкции, и същевременно да учат да броят и смятат.

Леки и удобни за хващане, цветните дървени клечки са идеални за домашна употреба и за игра в училище. Те стимулират интереса към математиката и предоставят удоволствие от творческо изразяване. Подарете на вашето дете уникално средство за обучение и игра с тези цветни дървени клечки.

Преглеждания: 33
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
290 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:24 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!