Доставка с Еконт

000001 Самопочистваща се Четка за котки → Обява 44794420

000001 Самопочистваща се Четка за котки
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 16 март в 16:56 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Представяме ви иновативен продукт, който комбинира три функции в едно - 3 в 1 Самопочистващ Се Масажен Гребен. Този грижовен аксесоар е идеален за поддържане на здравето и комфорта на вашата котка.


Самопочистващ Се Масажен Гребен:


Снабден със специален механизъм, който позволява на гребена да се почиства автоматично, избягвайки натрупването на косми и мръсотия. Това гарантира, че винаги ще предоставя оптимален масаж и грижа за косъма на вашето куче.

USB Зареждащ Се Гребен За Обезкосмяване На Котки:


Снабден с USB порт за лесно и удобно зареждане. Проектиран, за да поддържа безпроблемна обезкосмяване на котката, предотвратяващо неприятно заплитане и заплътняване на косъма.

Парна Четка За Котки Електрическа Спрей Масажна Четка За Почистване Консумативи:


Вградена парна четка с електрическа спрей функция, която помага за по-лесно разплитане на узки възли и заплетен косъм. Същевременно, масажната функция предоставя приятно и релаксиращо изживяване на кучето ви.

Този уникален продукт предоставя едновременно петночистачка, обезкосмяващ гребен и масажна четка в едно, гарантирайки, че вашата котка получава най-добрата възможна грижа и внимание. С USB зареждане и иновативни функции, този гребен е перфектното решение за всеки, който обича и се грижи за своя домашен любимец."


Преглеждания: 74
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
14,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 19:00 ч.
2179 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!