Доставка с Еконт

01212 Елегантна Квадратна Кутия за Бижута от Еко Кожа → Обява 44804309

01212 Елегантна Квадратна Кутия за Бижута от Еко Кожа
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 17 март в 11:29 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Елегантна Квадратна Кутия за Бижута от Еко Кожа


Представяме ви квадратна кутия за бижута, изработена от висококачествена еко кожа, която съчетава изискан дизайн и функционалност. Тази стилна кутия предоставя безопасно и удобно съхранение на вашите любими бижута, като същевременно добавя допълнителен акцент от елегантност към вашия визаж.

Основни Характеристики:

Изискан Дизайн: Квадратната форма придава модерен вид, който се вписва перфектно във вашия интериор.

Мека Подплата: Вътрешната част на кутията е облицована с мека материя, предпазваща бижутата от драскотини и наранявания.

Компактни Размери: С размери 10 х 10 х 5 см, тази кутия е идеална за съхранение на колиета, гривни, обеци и други малки бижута.

Еко Кожа: Използването на еко кожа придава на кутията елегантен външен вид, като същевременно подчертава вашия принос за опазването на околната среда.

Лесно Затваряне: Кутията разполага със здрав магнитен затварящ механизъм, който гарантира сигурно съхранение на бижутата.

Приложение:

Пътувания с Бижута: Компактните размери я правят идеална за пътувания, където можете да носите със себе си своите любими бижута.

Подарък със Стил: Поднесете кутията като стилен подарък за вашите близки, приятели или колеги, като им предоставите елегантно място за съхранение на техните бижута.

Организация в Дома: Поставете кутията в спалнята или в банята за лесно достъпно и стилно съхранение на вашите бижута.

С нашата квадратна кутия за бижута от еко кожа, вие не само съхранявате бижутата си, но и добавяте допълнителна доза стил и класа във вашия дом.


Преглеждания: 27
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
13,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 19:08 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!