Доставка с Еконт

2024 FOXBOX луксозен кварцов часовник,водоустойчив,хронограф → Обява 45009985

2024 FOXBOX луксозен кварцов часовник,водоустойчив,хронограф
гр. София, Витоша Наблюдавай

Публикувана/обновена на 29 март в 17:40 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
2024 FOXBOX луксозен кварцов часовник,водоустойчив,хронограф
• Висококачествен материал:Този ръчен часовник разполага с корпус от неръждаема стомана и силиконова лента, осигуряващи издръжливост и комфорт за ежедневно носене.
• Луксозен кварцов механизъм: Задвижван от усъвършенстван кварцов механизъм, часовникът предлага прецизно отчитане на времето, което го прави идеален избор за бизнес професионалисти. • Водоустойчив дизайн: С дълбочина на водоустойчивост от 3 бара, този спортен часовник е проектиран да издържа на ежедневно износване, перфектен както за ежедневна, така и за бизнес среда.
• Функция за светещи стрелки: Функцията за светещи стрелки подобрява видимостта при условия на слаба осветеност, като добавя практичност към вашия стилен ръчен часовник.
• Квадратна форма на корпуса: Квадратната форма на корпуса придава на часовника модерен и изискан вид, което го прави идеален аксесоар за всяко бизнес облекло.
• Тип закопчалка с катарама: Оборудван с тип закопчалка с катарама, този ръчен часовник осигурява сигурно прилягане и лесно регулиране, за да пасне на размера на китката ви.
ГОЛЯМ ЧАСОВНИК С УНИКАЛЕН ДИЗАЙН: Моден кух дизайн, японски кварцов механизъм и батерия осигуряват точно време и дълго време за обслужване.
СВЕТЕЩ МЪЖКИ ЧАСОВНИК: Свети непрекъснато, след като абсорбира достатъчно светлина, лесен за определяне на часа през нощта и на тъмно.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ: Корпус от неръждаема стомана; силиконова лента с катарама, лесна за носене и регулиране на дължината според размера на китката; кристален прозорец от хардлекс, устойчив на надраскване.
УНИКАЛЕН ПОДАРЪК: Изненадващ подарък за любовник или приятел, като Ден на бащата, Годишнина, Свети Валентин, Коледа, Дипломиране, Парти, Бизнес подарък и др.
Цвят:Вижте приложените снимки
Размери:Вижте приложените снимки
Доставка с куриер наложен платеж за сметка на купувача, преглед.
Преглеждания: 54
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
80 лв
Потребител 3272197
В Bazar.BG от 31 декември 2021г.
Последно активен вчера в 08:42 ч.
446 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!