Доставка с Еконт

4214 Държачи за кабели във формата на палец - 10 броя → Обява 45032408

4214 Държачи за кабели във формата на палец - 10 броя
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 31 март в 10:47 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Мултифункционален държач за кабели, палец комплект от 10 броя


Представяме ви нашия удобен и практичен аксесоар за организация на кабели - Мултифункционален държач за кабели с палец, в комплект от 10 броя. Този интелигентен дизайн предоставя ефективно решение за борба със заплитането и безредието от кабели във вашия дом, офис или автомобил.


Всяка част от комплекта е снабдена със самозалепваща се повърхност, която позволява лесно поставяне на държачите на различни повърхности - бюро, стена, маса, кола и други. Стабилното залепване осигурява сигурност, като предотвратява спъване и падане на кабелите.


Комплектът от 10 броя държачи е перфектен за различни нужди от организация на кабели - от по-големи кабели на монитори и зарядни устройства до по-фини кабели на слушалки и зарядни кабели за мобилни устройства.


С нашия Мултифункционален държач за кабели с палец, ще се наслаждавате на по-подредено и функционално пространство, без заплитания и безредица от кабели, а самозалепващата се основа гарантира удобство и лесно поставяне във всяка среда.


Преглеждания: 25
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
3 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 08:44 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!