Серниста киселина 500 мл. за стабилизация на вино, 20220041
Магазин за майстора - табиетлия на домашни вино и ракия.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ, при направа на поръчка до 2 кг, за сума над 100 лв с ДДС.
КОД: 20220041
Сернистата киселина представлява 6% разтвор на серен двуокис. Използва се за стабилизация при производство на вино. Предпазва от окисление и микроибиологична развала.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И УДЪЛЖАВАНЕ „ЖИВОТА“НА ВИНОТО.
ДОЗИРОВКА
В ДЖИБРИТЕ СЛЕД СМИЛАНЕ - 1 ГРАМ/ЛИТЪР
ПРИ ПРЕТАКАНЕ НА ВИНОТО - 1 ГРАМ/ЛИТЪР
ПРИ ПРОМЯНА НА ЦВЕТА - 1-1.5 ГРАМА/ЛИТЪР
ПРИ НАЧАЛЕН СТАДИЙ НА ОЦЕТНА ФЕРМЕНТАЦИЯ - 2 ГР./ЛИТЪР
ПРИ КИСЕЛО ЗЕЛЕ И ТРУШИИ - 1 ГРАМ/ЛИТЪР
ПРОТИВ ПРОВЛАЧВАНЕ И ОМЕКВАНЕ - 2 ГРАМА/ЛИТЪР
ПРИЛОЖЕНИЕ
ИЗПОЛЗВА СЕ ЗА СУЛФИТИРАНЕ НА ВИНО.
ПРЕДОТВРАТЯВА ОКИСЛЕНИЕТО НА ЦВЕТА И ВКУСА НА ГРОЗДЕТО ПРИ СМИЛАНЕ. ОСИГУРЯВА ЧИСТА СРЕДА ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА АЛКОХОЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ С КУЛТИВИРАНИ ДЖОЖДИ. ИНХИБИРА ДИВИ ДРОЖДИ, ОЦЕТНО КИСЕЛИ БАКТЕРИИ. ПРЕДПАЗВА ОТ БАКТЕРИЙНО РАЗВАЛЯНЕ НА ВИНОТО. СТАБИЛИЗИРА ВИНОТО СЛЕД АЛКОХОЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ И УДЪЛЖАВА „ЖИВОТА“ МУ.
СЪДЪРЖАНИЕ
6% РАЗТВОР НА СЕРЕН ДВУОКИС ВЪВ ВОДА.
Ние предлагаме всичко необходимо за производството на домашен алкохол, на едно място. Екипът на ракиата.бг Ви пожелава приятно пазаруване!