Доставка с Еконт

57500 Поставка за тоалетна хартия с чекмедже и рафт за телефон → Обява 45542889

57500 Поставка за тоалетна хартия с чекмедже и рафт за телефон
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 01 май в 17:51 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Нашата самозалепяща поставка за тоалетна хартия с чекмедже и рафт за телефон представлява интелигентно и практично решение за вашия тоалетен кът. С размери от 22.3 x 22 x 15 см, тя е компактна и функционална, предоставяйки множество удобства в едно.


Този продукт е оборудван със самозалепваща основа, която позволява лесен и бърз монтаж на стената, без нужда от дупки и скоби. Чекмеджето предоставя допълнително пространство за съхранение на малки предмети и аксесоари, а рафтът за телефон ви дава възможност да поставите телефона си, докато си отдихате.


Дизайнът на поставката е стилен и съвременен, съчетавайки практичност и функционалност в едно. Тя е изработена от издръжлив материал, лесен за почистване и поддържане. Тази поставка за тоалетна хартия е идеалното допълнение към всяка баня, предоставяйки ви практичност и организация във вашия тоалетен кът.
Преглеждания: 19
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
23 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 06:51 ч.
2382 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!