Доставка с Еконт

4804 Магически силиконови ръкавици за миене Magic Brush → Обява 45665460

4804 Магически силиконови ръкавици за миене Magic Brush
гр. Добрич, Пинета Наблюдавай

Публикувана/обновена на 10 май в 09:44 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Кат. номер: 4804
Мултифункционалните силиконови ръкавици Magic Brush са бърз и ефективен начин да се справите с почистването навсякъде! С тези силиконови ръкавици може да почистите всичко! Може да ги използвате дори като ръкавици за къпане на домашни любимци, или да ги масажирате и сресвате с тях! Отлично се справят и с почистването на автомобили! Използвайте ги навсякъде у дома – в кухнята или банята.

Магическото на тези ръкавици е, че са снабдени със специален слой косъмчета за нанасяне на препарат и позволяват бързо и ефективно измиване и изплакване на съдовете, осигурявайки повишен комфорт по време на процеса на почистване.
Изработени от екологичен силикон и устойчиви на високи температури, тези ръкавици могат да се почистват чрез изваряване за максимална хигиена.

Мултифункционалните силиконови ръкавици премахват напълно замърсяванията, без да задържат бактерии или микроби след употреба. Те могат да се перат и изсушават напълно, допринасяйки за поддържането на чиста и хигиенична среда в кухнята и извън нея!

Тези ръкавици са универсални и могат да се използват за миене на съдове, почистване на плодове и зеленчуци, премахване на петна от плочки, почистване на килими и дори за разресване на домашни любимци, ефективно събиране на косми и намаляване на допълнителните усилия при почистване.

Също така, тези ръкавици са подходящи за измиване на автомобил и почистване на санитарни инсталации, благодарение на меката силиконова текстура, която премахва напълно замърсяванията, без да оставя следи или драскотини.

Материал: силикон
Размер: универсален (28x14cm)
Цвят: син, розов, зелен, лилав. При желание на конкретен цвят, може да уточните в поръчката си!
Цената е за 1 чифт.
Преглеждания: 17
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
5,70 лв
17493 рейтинг
SVITOSHOP
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 15:16 ч.
3478 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!