Доставка с Еконт

0131 нощна лампа и декорация за стая → Обява 45707801

0131 нощна лампа и декорация за стая
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 13 май в 09:36 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Създайте си магична атмосфера с тази многоцветна плазмена топка. Тя работи с помощта на изцяло нова технология. От нея буквално извират вълшебни светлинни снопове. Това е страхотен подарък за всеки, който ще оцени тази красота и ще остане повече от впечатлен. А децата ще бъдат най-щастливи от срещата си с плазмената топка. Подходяща за празнична декорация вкъщи – за Коледа, за рожден ден, за парти и много други.

ОПИСАНИЕ:

Въпреки високите волтове - от 2 до 5 KV, които използва за създаване на магическите си светлини, консумацията е неочаквано ниска - само 12 W. Това прави лампата доста икономична. Тя може да бъде включена в режим, който се влияе от музиката. Това я превръща в идеална декорация за заведения, барове, дискотеки, офиса или вкъщи. Светлинките в сферата са в непрекъснато движение, причинено от конвекцията. Възможно е да се образува озон в близост до повърхността на лампата. Причината е, че о стъклото не може напълно да спре високочестотния поток от напрежение. Дори и луминесцентна крушка, доближена до лампата ще светне при тези условия.

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Има два режима на работа - обикновен или пулсиране в синхрон с ритъма на музиката. Захранва се от електрическата мрежа чрез адаптер при 220V. Докосвайки с пръсти плазмената топка, единичен светлинен сноп се насочва директно към пръста ви и ефектът е повече от впечатляващ. Допирът до стъклото предизвиква високочестотно електрическо поле, което концентрира в себе си по-голямата част от енергията. Само чрез натискането на бутона ще включите мелодия, която ще създаде приятна атмосфера.

ДИЗАЙН:

Представлява прозрачна сфера изработена от стъкло и закрепена върху черна поставка. Тя е пълна със смес от различни газове, които са под ниско налягане. Активират се от променливо електричество с голяма честота и високо напрежение 35 kHz, 2-5 kV. В средата има електрод. Впечатляващите светлинни шарени лъчи са нишки йонизиран газ, който се излъчва от центъра към външната страна на сфера. Те изглеждат като мини светкавици в небето.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Височина: 30 см;

Диаметър: 20 см;

360º зрителен ъгъл;

Волтаж: 220 VAC.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

Многоцветна плазмена топка - 1 бр.


Преглеждания: 20
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
50 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:53 ч.
2382 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!