Доставка с Еконт

4266 Дървено влакче - сортер "Веселата ферма" → Обява 45751576

4266 Дървено влакче - сортер "Веселата ферма"
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 15 май в 19:25 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Монтесори Дървено влакче - сортер "Веселата ферма"

Дървените влакчета за дърпане и нанизване са едни от най-обичаните играчки както за момчета, така и за момичета. Те предлагат часове на забавление за децата, като са забавни, интересни, лесни за сглобяване и развиват въображението. Това красиво влакче ще запленява всяко дете с красивите си фигурки на животни. Влакчето може да се подрежда по различен начин, като се нанизват блокчетата, вагоните могат да се разглобяват и сглобяват. Така всяко дете ще се забавлява, прекарвайки повече време с любимата си играчка.

Влакчето разполага и с въженце, с което да се дърпа от детските ръчички. Тази красива играчка съчетава в себе си конструктор, играчка за дърпане и детско влакче. Елементите на дървените влакчета за дърпане и нанизване ще стимулират детското въображение, двигателните умения и вниманието към детайлите.

Подходяща за деца на 3+ години
Преглеждания: 29
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
21,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:55 ч.
2088 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!