Доставка с Еконт

4105 Детски изчислителен печат с уравнения за събиране, изваждане, деление или умножение до 100 → Обява 45791561

4105 Детски изчислителен печат с уравнения за събиране, изваждане, деление или умножение до 100
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 май в 10:07 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
МОДЕЛ

  • ЗА СЪБИРАНЕ - син

  • ЗА ИЗВАЖДАНЕ - розов

  • ЗА ДЕЛЕНИЕ - розов


Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

С нашия изчислителен ролер за математика, ученето става забавно и лесно за децата. Този интелигентен учебен инструмент предоставя невероятно количество упражнения за събиране, изваждане, умножение и деление с минимално усилие.

Как работи този продукт? Само поставете ролера върху хартията и плъзнете. Моментално ще създадете различни математически задачи и уравнения, които децата могат да решават. С тази интелигентна играчка, децата не само учат математика, но и се забавляват по време на процеса.

Този продукт е перфектният начин да се насърчи интересът на децата към математиката. Той е подходящ за деца, които искат да научат да събират и изваждат числа до 100 и да се запознаят с основите на умножение и деление.

Математическият ролер съчетава образование и забавление, като предоставя възможност за усъвършенстване на математическите умения на децата, докато те се забавляват. С компактния си размер и издръжливост, този ролер е идеалният аксесоар за домашно обучение и на път. Отпечатъците са ясни и бързо съхнещи, гарантирайки, че учебната игра продължава гладко и ефективно.

Пакетът включва:

1 брой ролков математически печат - според избраната от вас опция

1 брой мастило 5мл

1 брой кутийка за съхранение



Преглеждания: 26
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
7,90 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 09:00 ч.
2381 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!