Доставка с Еконт

3572 Детски пъзел за сортиране на букви цифри → Обява 45791616

3572 Детски пъзел за сортиране на букви цифри
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 май в 10:10 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


"Нашите детски пъзели за сортиране предлагат иновативен начин за учене и забавление. Състоящ се от букви, цифри, плодове и рибки, този учебен комплект е перфектен за развитие на различни умения.

Всеки елемент от пъзела представлява различен аспект на обучението - буквите и цифрите насърчават езиковото и математическото развитие, докато формите на плодовете и рибките стимулират визуалното и тактилното възприятие.

За допълнително забавление и предизвикателство, в комплекта е включена и въдица. Това предоставя допълнителен елемент на играта, който ще засили моториката и координацията на вашето дете.

Изработен от висококачествени материали, пъзелът е здрав и безопасен за игра. С този учебен комплект вашето дете не само ще учи, но и ще се забавлява. Подарете му пъзел, който съчетава обучение и радост от играта."


Комплекта включва :

1 бр. x дървена дъска за игра

12 бр. x рибки + 1 въдица

26 бр. х английски букви

13 бр. x дървени цифри и знаци за смятане

6 бр. x геометрични фигури

7 бр. плодове

10 бр. животни

5 бр. превозни средства

5 бр. космически фигури


Преглеждания: 24
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
31 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 06:10 ч.
2382 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!