Доставка с Еконт

3473 ДЪРВЕН КОНСТРУКТОР СТОЛ → Обява 45792399

3473 ДЪРВЕН КОНСТРУКТОР СТОЛ
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 май в 11:32 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Всички части са изработени от висококачествено дърво, което е тествано за деца, а размерът е предназначен и за деца, дори инструментът за болтове и гайки е здрав и подходящ за деца.


Насърчавайте въображението да прави различни модели: след като децата възприемат принципите, скоро ще използват собственото си творчество, за да проектират и изграждат различни модели. Популяризират се много ключови умения, включително ръчни умения, креативност, въображение, решаване на проблеми, дизайнерски умения и издръжливост.


Помогнете на децата да седнат върху него и да се съсредоточат върху едно нещо: наистина е фантастична идея да имате стол, на който детето всъщност да може да седне. Дори са включени дървени инструменти, за да улесни сглобяването и да научи детето как да използва инструментите.


Като строителна играчка за сглобяване и като истински стол: Може да се използва и като истински стол, на който децата могат да седнат, след като приключат сглобяването. Така те се чувстват горди от себе си. Доверието е важно по време на растежа на детето.

Преглеждания: 11
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
37 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:29 ч.
2382 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!