Какво е натто?
Наттó е традиционна японска храна, която се приготвя от сварени соеви зърна, които се ферментират с естествена закваска от щама Bacillus subtilis. Натто е флагманът, основния вносител на витамин K2 в организма.
Водеща функция на K2 е, че активира белтъците, които контролират клетъчния растеж. Което означава, че е извор на младостта и дълголетието. А също така и главна защитна стена срещу рака, бич непознат за консумиращите натто. Натто показва удивителни резултати не само за превенция, но и за лечение на ракови заболявания.
Научни изследвания доказват, че K2 (натто) чрез подобрение на кръвообращението допринася е мощно средство за превенция и контрол на затлъстяването и диабет тип 2.
Доказани за наттокиназата са следните въздействия:
- Обеззаразяващ, пречистващ, дезинфекциращ ефект. Мощно действие при инфекции на стомаха, растройство на коремната микрофлора и бактериално заразяване на червата;
- Има силно антипаразитно действие в стомашната среда;
- Бързо нормализира стойностите на холестерола;
- Ефективно средство за отслабване;
- Едно от най-ефективните средства срещу риск от инфаркт и инсулт, разширени вени, тъй като има разреждащо кръвта въздействие, подобрява ударно кръвообращението, оросяването на крайниците (забравяте за студени крака и ръце);
- неутрализира натрупването на вредния белтък амилоид, явявайки се мощно средство против болестта на Алцхаймер, Паркинсон и множествена склероза;
- Подсилва солидно костната система, неутрализира предпоставките за остеопороза;
- Значително подобрява състоянието на кожата.
Наттокиназата е възможно най-натуралното средство срещу: сърдечно-съдови аномалии, онкологични заболявания, стомашни инфекции, паразити, лошо оросяване на крайниците, затлъстяване, амилоидоза, проблеми с паметта, незаздравяващи рани и язви, висок холестерол.
МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАКВАСКА !