Основни
трудови задължения:
- Отговаря
за правилната подготовка на рабтното си място,
съобразено с вида и местоположението на кухнята и спрямо заръките на гл.готвач
и оперативен контрол
Наблюдавай
- Извършва
предварителна и последваща обработка на продукти, при спазване на съответните
технологични стандарти за качество.
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите. Съблюдава
за винаги актуални бележки и спазване на реда на продуктите в ред-първи
влязъл,първи излязъл.
- Отговаря за бързото и навременно приготвяне на предварителни подготовки на
различни продукти на готвачите.
.Отговаря за
възможно най-минималните количества брак на продуктите, с които работи и цели
оптимизация на брака във всяка ситуация.
-Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на предварителните
подготовки на различни продукти на готвачите. При нередност, съобщава на
гл.готвач.
-Правилно
експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята. Цели намаляването
на разходите по тях, като полага грижи, почиства и експлоатира правилно
инвентара.
-Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място. Спазва
санитарно-хигиенните изисквания.
-Работно време 8 часов работен ден.
Предлагаме
- Ваучери за храна;
- Медицинска застраховка;
-
Съдействие за квартира.
Изисквания
- Желание за работа в динамична обстановка с голяма натовареност.