Промопакет:Рефрактометър за захарност+Спиртомер+ Винени дрожди+Дъбов чипс 20205102
Магазин за майстора - табиетлия на домашни вино и ракия.
За още интересни предложения можете да разгледате другите ни обяви, а пълният ни асортимент в нашия онлайн магазин
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ, при направа на поръчка до 2кг, за сума над 100 лв с ДДС.
Промопакет: Рефрактометър за захарност 0 до 32° Brix, АTC+ Спиртомер с колба и вграден термометър, 10 - 70% + Винени дрожди+ Чипс български от бял летен дъб за вино и ракия +Подарък: Таблица за температурна корекция
Оптичен рефрактометър (захаромер) за измерване на захарността преди, по време на ферментация и след това в гроздовата мъст. Подходящ е още за плодови сокове, захарни разтвори и други. Чрез този уред се избягва грешка при измерване, причинена от наличието на въглероден двуокис и частици, които влияят на измервателните инструменти от тип ареометър.
Диапазон на измерване от 0 до 32% захарно съдържание;
Автоматична температурна компенсация от 10 до 30 ° C
Референтна температура 20 ° C
В комплекта са включени:
Рефрактометър с алуминиев корпус и гумирано покритие
Пипета за взимане на проба
Кърпичка за почистване
Кутия за пренос и съхранение
Отвертка за калибриране
Инструкция на български език
Разтвор за калибриране
2 Години гаранция
Спиртомер с вграден термометър и колба, 10 - 70%, 0 - 40°C, Ареометър
Спиртомерът е калибриран при температура 20°C. При отклонение на температурата над или под 20 °C на напитките които ще се тестват, резултатът ще бъде компрометиран. За това е необходимо да се пресметне температурната корекция. За улеснение на процеса по измерване е посочено отклонението в проценти, срещу температурните градусите върху скалата на термометъра.
Описание:
- Термометър с вградена таблица за корекция в спиртомера
- Обхват на спиртомера: 10-70%
- Обхват на вградения термометър: 0 до 40°C
- Размери на спиртомера: дължина 22,5 см
- Размери на колбата 21 см / 3 см
Винени дрожди - 100 гр.
Френски култивирани дрожди, подпомагащи алкохолната ферментация и подобряващи аромата и вкуса на виното Осигуряват пълна алкохолна ферментация, дори и при трудни условия. Подобряват аромата и вкуса на виното.
Дозировка: 100 грама на 500 литра вино или плодов материал.
Съдържание: Селектирани винени дрожди – Saccharomyces cerevisiae
Чипс български от бял летен дъб за вино и ракия - 100 гр.
Дъбовият чипс подобрява вкуса на вина и ракии. При производство и съхранение в пластмасови и иноксови съдове придава вкус и аромат на дъб.
Дозировка: от 0.5 грама до 5 грама на литър
Съдържание: 100% дъбови частици
Ние предлагаме всичко необходимо за производството на домашен алкохол, на едно място. Екипът на ракиата.бг Ви пожелава приятно пазаруване!