1 ден 31.12.2024 София - Княжевац
Пристигане в Княжевац. Настаняване (около 14:00ч.) в нов корпус на хотел "Мали Предах". Свободно време. В 20:00 ч. Ви очаква ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с жива музика в ресторанта на хотел "Мали Предах". Богато меню с
предястия, салати, скари, торта, плодове, среднощна баница, неограничена
консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство,
както и новогодишна томбола! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! 03:00 ч. - ранна новогодишна закуска. Нощувка.
2 ден 01.01.2025 Княжевац
Късна закуска ( обяд ) на шведска маса 9:00-14:00 ч. Свободно време.
20:00 ч. - Реприза с оркестър и неограничена консумация на алкохолни и
безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.
3 ден 02.01.2025 Княжевац - София
Късна закуска ( обяд ) на шведска маса 9:00 - 14:00 ч. Освобождаване на хотела.
Хотел Mali Predah
Хотелът се намира в най-тихата част на града, на входа от Зайчар и Пирот и само на 10 минути пеша от центъра на града.
Стаи
Хотелът разполага с 12 двойни, 9 тройни, 3 четворни стаи и 3
апартамента, които са гъвкави, така че могат да се използват
допълнителни легла. Всички стаи са климатизирани и имат телевизор и
Wi-Fi. Стаите са с тераса с изглед към главната улица или басейна.
Примерно меню за 31.12.2024 г.
- Ордьовър (сервира се на плата): сирене, филе, шунка, кашкавал, солени петифури;
- Предястие: пастет от млян фасул, белмуж;
- Салати, сезонна туршия;
- Топло предястие: гулаш /свинско месо, задушено със зеленчуци/;
- Скара: пилешко роловано, пушено царско месо /подобно на вешалица/, плескавица ;
- Гарнитура – картофи по селски и салата от зеле;
- Десерт: торта, плодове;
- Печено агнешко и свинско месо;
- Неограничена консумация на алкохолни напитки /ракии, три вида вина,
бира/ и безалкохолни напитки /кока кола, фанта, газирана вода, натурални
сокове – ябълка и праскова/;
- Ранна новогодишна закуска към 3.00 ч. : Баница с кисело мляко.
Примерно меню Реприза 01.01.2025 г.
- Ордьовър (сервира се на плата): колбаси, филета, шунка, кашкавал, сирене ;
- Салати, сезонни туршии;
- Топло предястие: пилешко филе с гъби;
- Скара: свинско шишче , пилешко бутче на скара с гарнитура картофи и салата зеле;
- Десерт: торта;
- Печено свинско и агнешко месо;
- Неограничена консумация на алкохолни напитки /ракии, три вида вина,
бира/ и безалкохолни напитки /Кока Кола, фанта, газирана вода, натурални
сокове – ябълка и праскова/.