Доставка с Еконт

LEGO Friends 41752;41739;41754;41740;41755;41443;41677;41725;41733 → Обява 46565201

LEGO Friends 41752;41739;41754;41740;41755;41443;41677;41725;41733
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 15 август в 19:17 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Нови модели LEGO Friends налични
Цената е за брой и е посочена в описанието на модела

Ново LEGO Friends 41752 Спасителен морски самолет 38.00лв
Децата, които обичат творческото разказване на истории, имат какво да открият в комплекта LEGO® Friends Спасителен морски самолет (41752) за възраст над 6 години. Комплектът се предлага с 2 миникукли, кит и много аксесоари. Децата могат да помогнат на Зак и неговия наставник да спасят хваната в капан белуга. Спасителният самолет за конструиране има 2 седалки и място за съхранение. Сцената на плажа включва дъската за гребане на Зак и части, които могат да се местят, така че децата да могат да освободят хванатия в капан кит. Стимулиране на забавлението Открийте лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. Тук децата могат да мащабират и завъртат 3D модели, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Комплектът може да се комбинира с комплекти LEGO Friends 41736 и 41734 за още повече приключения за спасяване в океана (комплектите се продават отделно). Хартлейк Сити от следващо поколение Вдъхновете децата да развиват увлеченията си, докато изследват новия свят на LEGO® Friends с неговите разнообразни герои.

Ново LEGO Friends Стаята на Лиан 41739 32.00лв
Децата, които обичат изкуството, на възраст над 6 години имат какво да открият в комплекта с играчки за построяване LEGO® Friends Стаята на Лиан (41739) с бюро за рисуване, кътче на прозореца и скрито легло. Ще им хареса да изследват приятелството между енергичната Лиан и непринудената Отъм. Играта с въображение е лесна, докато децата се представят, че рисуват картина с домашния гекон Пуканка на Лиан. Комплектът има много аксесоари за вдъхновяване на креативността с материали за художествено ателие, включително тубички с бои, палитри и стативи. Има също понички, чаши, комикси, скейтборд, мобилен телефон, химикал и терариум за гекона Пуканка. Забавно конструиране Осигурете на вашето малко дете лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder.

Ново LEGO Friends 41754 - Стаята на Лео 38.00лв
Ролевата игра на печене и заснемане на видео се обединява в строителния комплект LEGO® Friends Стаята на Лео.
Опознайте с Лео, като посетите стаята му. Той е поканил приятеля си Оли да заснеме ново съдържание за неговия канал за печене. Изпечете торта в студиото в стаята на Лео. Използвайте играчката риба, за да опазите сместа за тортата от котката Чуро. След като заснемете филма, си починете на балкона или тренирайте футбол на вратата, поставена отвън. Представете се, че опитвате тортата – ако Чуро не стигне до нея първи!
Независимо дали обичат печенето, творческата игра, или и двете, децата на възраст 6+ имат какво да открият в този комплект с играчки за построяване LEGO® Friends Стаята на Лео (41754). Лео е направил студио в стаята си, за да снима съдържание за своя канал за печене. Децата ще се радват да се присъединят към Лео и Оли в техните творчески занимания. Оли е експерт в правенето на видеоклипове, така че е идеалният приятел, който да помогне на Лео. Има много функции и аксесоари, които да вдъхновят ролевата игра, включително котешка играчка, готварска книга и камера. Когато заснемането приключи за деня, децата могат да отворят вратите на балкона, така че приятелите да могат да се насладят на гледка към морето от стаята с плажна тематика. Интуитивни инструкции за построяване Осигурете на вашето малко дете лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него то може да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си. Хартлейк Сити от ново поколение Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Ново,неразпечатано LEGO Friends Стаята на Алия 41740 36.00лв
Децата на възраст над 6 години могат да създават собствени забавни истории със строителния комплект LEGO® Friends Стаята на Алия (41740). Има много неща за изследване, докато Пейсли и Алия пишат истории заедно, преди да заспят. Стаята отразява ученолюбивия характер на Алия с аксесоари, включващи училищни материали, въртящ се стол, лаптоп, книга, лампа и трофей. Децата ще харесат допълнителните щрихи като теста със слаба оценка, който Алия е скрила на дъното на купчината си с тестове с отлични оценки! Може би Пейсли може да ѝ помогне да се научи да не бъде толкова строга към себе си. Когато е време за почивка, има голям екран за филми и аксесоари за игра с кученцето на Алия. Инструкции за малките строители Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Хартлейк Сити от ново поколение
Подходящ за деца над 6 години.
Брой части: 209 бр

LEGO Friends 41755 - Стаята на Нова 30.00лв
Комплект „Стаята на Нова“ за деца на възраст над 6 години – децата могат да създават собствени ролеви истории с комплекта за игра (41755), който включва убежището за компютърни игри в стаята на Нова с лаптоп и геймърски стол;
Включва 2 миникукли – комплектът с играчки се предоставя с миникукли на Нова и Зак от LEGO® Friends, плюс осиновеното куче Пикъл със собствени колела на задните крака и рампа до леглото;
Опознайте Нова – аксесоарите дават на децата представа за света на Нова и включват работна маса, колела, храна и вода за Пикъл, плюс фигури и скрит плакат;
Подарък за деца – търсите играчка или изненада за дете над 6 години?
Размери – тази стая от LEGO® Friends е със 7 см височина, 12 см ширина и 11 см дълбочина;
Интуитивни инструкции – приложението LEGO® Builder направлява вас и вашето дете в интуитивното строително приключение с инструменти, които ви позволяват да мащабирате и завъртате 3D моделите, да записвате комплекти и да проследявате напредъка си;
Хартлейк Сити от ново поколение – през януари 2023 г. вселената на LEGO® Friends се разшири, за да представи нови герои и нови места, които да вдъхновяват още ролеви игри и приключения;

Ново LEGO FRIENDS Електрическата кола на Оливия 41443 28.00лв
Конструкторът на LEGO Friends е забавен и с него вашето дете ще тренира въображението и двигателните си умения. Електрическата кола на Оливия е винаги готова да се притече на помощ на някое бедстващо животинче в парка.

ново LEGO Friends Горски водопад 41677 18.00лв
Любимите Оливия и Андреа са отново тук, а този път са се запътили на разходка към красивия горски водопад. Сглобете всички части и се насладете на невероятната природа.
Присъедини се към Оливия и Андреа и се наслади на красивия горски водопад с конструктора LEGO Friends - Горски водопад. Открий магията на природата и се запознай със сладката катеричка, която е спътница на двете момичета в това приключение.
За максимално реалистична и забавна игра в конструктора ще откриете 2 минифигурки - на Оливия и Андреа, на катеричка и още куп аксесоари, подходящи за къмпинг в гората.

Ново LEGO® Friends 41725 - Забавления с плажно бъги 18.00лв
Децата на възраст над 4 години, които обичат да играят на плажа, могат да създават истории с комплекта LEGO® Friends Забавления с плажно бъги (41725). Комплектът с играчки помага на децата да се научат да строят, докато проявяват творчество с героите Лиан и Зак. Енергията и ентусиазмът на Лиан я правят чудесен приятел на дружелюбния Зак. Аксесоарите включват охладител за храна с банан и сладолед. В комплекта има и играчка плажно бъги и вълна, плюс мопс и делфин. Вдъхновение за начинаещите строители Комплектите LEGO 4+ са създадени за бързо и удовлетворяващо строителство. Те се предоставят с полезна начална тухличка – здрава основа, върху която децата създават забавни сцени. Приложението LEGO Builder направлява вас и вашето дете в интуитивното строително приключение, като ви позволява да мащабирате и завъртате 3D моделите, да записвате комплекти и да проследявате напредъка си.

LEGO® Friends 41733 - Мобилен магазин за чай с мехурчета 18.00лв
Комплект с играчки за чай с мехурчета за креативни деца, които обичат да си играят на магазин.
Креативни деца над 6 години могат да се забавляват с LEGO® Friends Мобилен магазин за чай с мехурчета (41733). Количката за чай с мехурчета се предоставя със страхотен електрически скутер. Покривът се отваря, за да разкрие интериора, където децата могат да правят чай с мехурчета с приятелките в игрите Нова и Матилда. Нова има хиляди последователи онлайн, но може да бъде срамежлива – така че е много щастлива, че е намерила приятел в лицето на Матилда. Комплектът включва аксесоари за творческа игра, с бита сметана, 2 бутилки за чай с мехурчета и функция за разбъркване и смесване на съставките. Има и малък касов апарат плюс маса и талисман с меню.
Преглеждания: 160
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
32 лв
229 рейтинг
Dimitrowa
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 20:44 ч.
626 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!