Доставка с Еконт

4303 Предпазител стопер за канал против миризми и запушване → Обява 46666335

4303 Предпазител стопер за канал против миризми и запушване
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 19 септември в 16:45 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Предпазител за канал против миризми и запушване 3 в 1

Този предпазител стопер за канал против миризми и запушване е създаден да предложи максимална защита и удобство за вашата мивка. Вградените филтри ефективно предотвратяват проникването на насекоми и неприятни миризми, благодарение на автоматичния клапан в долната част. Вътрешната цедка на кошницата събира косми и други отпадъци, като предпазва канала от запушване и предотвратява загубата на ценни предмети като бижута и пръстени.

С универсален размер, този предпазител е подходящ за отвори с вътрешен диаметър от 34 мм до 40 мм. Изработен от висококачествен плътен месинг и PC материал, хромираната повърхност ефективно предпазва от корозия и ръжда. С едно щракване може бързо да се запечата или източи водата, благодарение на добрата устойчивост на отскок и отскок.

Инсталирането е изключително лесно и не изисква инструменти – всичко може да се монтира с голи ръце за няколко стъпки. Подходящ за широк спектър от приложения, този дренажен предпазител е идеален както за мивки и вани в банята, така и за кухнята. Насладете се на дълготрайна и надеждна работа с този практичен и ефективен продукт.

Спецификации:

Материал: ABS

Подходящ за сифони с отвор: от 3.4 до 4 см

Дълбочина: 5.2 см

Диаметър на горния пръстен: 6.2 см

Цвят: сив/безцветен

Комплектът включва:

1 брой стопер за мивка


Преглеждания: 115
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
6 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 07:22 ч.
2214 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!