Доставка с Еконт

4302 Котешки хамак за прозорец - с черна мрежеста постелка 66*40см → Обява 46666394

4302 Котешки хамак за прозорец - с черна мрежеста постелка 66*40см
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 23 юли в 08:37 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Котешки хамак за прозорец - с черна мрежеста постелка 66*40см

Дайте на вашата котка удоволствието да се излежава на слънце с нашия котешки хамак за прозорец. Проектиран да осигури максимален комфорт и забавление, този хамак е идеалното място за вашия домашен любимец да се наслаждава на гледката отвън и топлите слънчеви лъчи.

Хамакът е с голям размер от 66*40 см, което осигурява достатъчно пространство за всяка котка да се разтяга и релаксира. Неговото основно предимство е мрежестата част, която не запарва и позволява въздухът да циркулира свободно, осигурявайки комфорт през цялата година. Мрежата може лесно да се маха и почиства, което улеснява поддръжката и хигиената.

Монтажът е лесен и бърз, благодарение на здравите вакуумни чашки, които гарантират стабилност и сигурност.

Този котешки хамак за прозорец е подходящ за котки от всички породи и размери, като предоставя просторно и уютно място за релаксация. Идеален за домове и апартаменти, той предлага на вашата котка постоянно забавление и удобство.

Подарете на вашата котка любимото й място за наблюдение и почивка с нашия котешки хамак за прозорец. Купете сега и осигурете на вашия домашен любимец най-доброто място за релаксация и наблюдение на света.

Характеристики:

Монтаж: чрез вакуум вендузи ( 4 броя )

Максимално натоварване: до 35 кг

Размер на хамака: 60 х 40 см

Материал: метал, пластмаса, PVC мрежа

Цвят: черен (на мрежестата част)


Преглеждания: 65
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
26 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 07:59 ч.
2388 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!