Доставка с Еконт

4301 Детска палатка за плаж с басейн и UV защита → Обява 46666512

4301 Детска палатка за плаж с басейн и UV защита
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 23 юли в 08:53 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Детска палатка за плаж с uv защита

Осигурете безопасно и забавно изживяване на плажа за вашето дете с нашата детска палатка за плаж с басейн и UV защита. Тази функционална палатка комбинира защита и игра, като предоставя всичко необходимо за едно незабравимо лятно приключение.

С UV защита UPF 50+, палатката гарантира максимална защита от вредните слънчеви лъчи, запазвайки деликатната кожа на вашето дете. Вграденият басейн предоставя на децата възможност да се разхлаждат и играят с вода под вашето наблюдение, без да се излагат на опасностите на откритите басейни.

Лесен монтаж и преносимост: Благодарение на автоматичния поп-ъп дизайн, палатката се разпъва за секунди и се сгъва също толкова лесно. Леката конструкция и включената транспортна чанта улесняват пренасянето и съхранението, правейки я идеална за всяко пътуване.

Здравина и стабилност: Палатката е изработена от висококачествени материали, включително стоманени тръби и устойчива на износване полиестерна тъкан. Четири колчета осигуряват стабилност, дори при силен вятър.

Мултифункционалност: Подходяща за плаж, градина, къмпинг и други открити пространства, тази палатка е перфектният избор за семейни излети. Тя осигурява сянка и защита, както и място за игра и разхлаждане на малките.

Изберете нашата детска палатка за плаж с басейн и UV защита и осигурете на вашето дете безопасно и забавно място за игра на открито.

Спецификации:

Размери на тентата: 120 х 80 х 70 см

Вътрешен диаметър на тентата/палатката: 120см

Размери на басейна: 70 х 55 х 18 см.

Цвят: син


Комплектът включва:

Палатка тип тента с басейн - 1 брой

чанта за носене - 1 брой

Колчета за забиване - 4 броя

Торбичка за пластмасовите колчета - 1 брой


Преглеждания: 136
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
31 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 04:59 ч.
2214 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!