Основни
трудови задължения:
- Отговаря за правилната подготовка на рабтното си място, съобразено с вида и местоположението на кухнята и спрямо заръките на гл.готвач и оперативен контрол
- Извършва предварителна и последваща обработка на продукти, при спазване на съответните технологични стандарти за качество.
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите. - Съблюдава за винаги актуални бележки и спазване на реда на продуктите в ред-първи влязъл,първи излязъл.
- Отговаря за бързото и навременно приготвяне на предварителни подготовки на различни продукти на готвачите.
- Отговаря за възможно най-минималните количества брак на продуктите, с които работи и цели оптимизация на брака във всяка ситуация.
-Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на предварителните подготовки на различни продукти на готвачите. При нередност, съобщава на гл.готвач.
-Правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята.
Цели намаляването на разходите по тях, като полага грижи, почиства
и експлоатира правилно инвентара.
-Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място. Спазва санитарно-хигиенните изисквания.
-Работно време 8 часов работен ден.
Предлагаме
- Ваучери за храна;
- Медицинска застраховка;
- Съдействие за квартира.
Изисквания