Доставка с Еконт

LED работна лампа Smartwares FCL-76013 → Обява 46954280

LED работна лампа Smartwares FCL-76013
гр. Асеновград, Пловдив Наблюдавай

Публикувана/обновена на 19 август в 14:46 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; Купувача
Прожекторите са нови и са закупени от разпродажба в Германия .
Имате ли нужда от допълнително осветление, докато работите в гаража? Тогава тази сгъваема работна лампа тип пеперуда Smartwares FCL-76013 наистина е нещо за вас. Работното осветление има 2 лампи, които можете да поставите под различни ъгли поради иновативния дизайн. Закачете лампата чрез магнитите или предоставената кука. По този начин можете да го използвате навсякъде.

Иновативен дизайн
Така наречената пеперудна работна светлина може да бъде поставена под различни ъгли. По този начин винаги имате правилното осветление, тъй като лампите могат да се регулират според вашите предпочитания. На дръжките са монтирани магнити, което означава, че можете лесно да използвате лампата от вътрешната страна на капака на вашия автомобил. Лампата има USB порт, който можете да използвате за зареждане на лампата. Когато лампата е напълно заредена, тя ще работи около 4 часа.

Димируема светлина
Работната лампа Smartwares Foldable Butterfly има две LED светлини от 7 W. Тези светлини могат да се димират до 50% от яркостта на лампите. Лампите дават 1000 лумена ярка бяла светлина, с която можете да вършите всяка работа просто перфектно. Лампата е подходяща за употреба на закрито, тъй като IP рейтингът е IP20. Лампата е и много икономична, тъй като лампата работи на LED.

Лесно за носене със себе си.
Работната лампа Smartwares има здрави дръжки, с които лесно можете да местите лампата. Можете също така да използвате лампата по всякакви начини, така че да можете да я използвате за всяка една работа. Тъй като лампата е презареждаема, не е нужно да се мъчите с кабели и контакти. Сгънете лампата и съхранявайте компактната лампа на работното си място или в гаража.

Размери:
26 x 22 x 6

Какво има в кутията?
LED работна светлина, USB кабел, ръководство

Характеристики на Smartwares LED сгъваема работна лампа Butterfly:

  • Сгъваема под различни ъгли, идеална за всяка работа
  • Работната светлина е димируема до 50% яркост
  • Лампата има здрави дръжки и се мести лесно
  • Зарежда се през USB порт и издържа 4 часа при пълно зареждане
  • 1000 лумена ярка бяла светлина.

Преглеждания: 17
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: led работна лампа
Цена
Цена:
58 лв
2930 рейтинг
Мариела
Отговаря бързо
Доставя с % отстъпка
В Bazar.BG от 12 септември 2016г.
Последно активен днес в 21:21 ч.
989 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!