месторабота - гр.София
МАЙ ООД трси да назначи работник кухня
Изисквания:
- Опит в кухнята не е задължителен.
Отговорности:
- Извършва предварителна и последваща обработка на продукти, при спазване на съответните технологични стандарти за качество.
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите. - Съблюдава за винаги актуални бележки и спазване на реда на продуктите в ред-први влязьл,пьрви излязьл.
- Отговаря за бързото и навременно приготвяне на предварителни подготовки на различни продукти на готвачите.
- Отговаря за възможно най-минималните количества брак на продуктите, с които работи и цели оптимизация на брака във всяка ситуация.
• Отлично познава сьстава, начина и времето на приготвяне на предварителните подготовки на различни продукти на готвачите. При нередност, сьобщава на гл.готвач.
-Правилно експлоатира материалната база, инвентар и сьорьжения в кухнята. Цели намаляването на разходите по тях, като полага грижи, почиства и експлоатира правилно инвентара.
-Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място. Спазва санитарно-хигиенните изисквания.
Заплата : 950 лв.