В Bazar.BG от 19 февруари 2014г.
Последно активен днес в 14:36 ч.
Направена по
оригинална ориенталска рецепта с фини
гръцки кори за баклава, първокачествен гръцки кадаиф, немско масло 82 %, смлени
бели български орехи и напоена със сироп от бяла кристална захар.
Остава само да й
се насладите!
А сега за всички,
които обичат да си угаждат със сладкиши, ето още една страхотна идея:
Направете си вид
ДУБАЙСКА БАКЛАВА, вариант, който вие можете сами да направите вкъщи. Просто
вземете парчетата от напоената кадаифена баклава, разтопете на водна баня
черен, млечен или бял шоколад, залейте върху парчетата баклава, поръсете със
смлян шамфъстък / или каша от шамфъстък /. Препоръчвам да консумирате докато
шоколада е в течно състояние!
За страната: доставки
по Еконт