Пелетирана оборска тор - органична - Италия
Процесът на производство на
оборски тор продължава повече от 6 месеца: първата фаза се състои в смесване на
тора, който след това се оставя да узрее няколко месеца, през които ферментира и се обръща периодично и се
смесва в зависимост от изходния материал и сезона, в който се работи. След това следват фазите на
сушене и гранулиране, които се извършват едновременно със специална инсталация
за "пелетиране". Разпръскване с обикновена дискова
торачка.
Без запрашеност
Технически данни
Органичен въглерод (C) от биологичен произход 25%
Общ азот (N) 3%
Органичен азот (N) 2%
Съотношение C/N8.3
Степен на овлажняване 10%
Степен на овлажняване 25%
Опаковка: Биг бег х 500 кг