Внимание: В комплекта с принадлежности липсва сондата за измерването на киселинноста, но може да се поръча по принцип от производителя.
Описание и екстри:
Почистване с перисталтична помпа;
Преносим и компактен дизайн;
Работи с минимално количество мляко;
Ниска консумация на електроенергия;
Без използване на опасни химикали;
Настройки на точността на измерване чрез потребителския RS232 интерфейс;
Поддържа ESC POS принтер;
Самостоятелно калибриране чрез две проби;
Лесно разбираеми резултати;
Вградено измерване на pH и електропроводимост;
Вграден часовник;
USB/RS232 свързаност;
Вграден принтер;
Вградена клавиатура.
Параметри на измерване – Ултразвуков млекоанализатор
Масленост: от 0.01% до 45% (точност ±0.06%)
Сух безмаслен остатък (СБО): от 3% до 40% (точност ±0.15%)
Плътност: от 1015 kg/m³ до 1160 kg/m³ (точност ±0.3 kg/m³)
Протеин: от 2% до 7% (точност ±0.15%)
Лактоза: от 0.01% до 6% (точност ±0.2%)
Добавена вода: от 0% до 70% (точност ±3%)
Температура на пробата мляко: от 1°C до 40°C (точност ±1%)
Точка на замръзване: от –0.4°C до –0.7°C (точност ±0.001%)
Соли: от 0.4% до 1.5% (точност ±0.05%)
pH: от 0 до 14 (точност ±0.05%)
Проводимост: от 3 mS/cm до 14 mS/cm (точност ±0.05%)
Общо сухо вещество: от 0% до 25% (точност ±0.17%)
Влез в профила си или се регистрирай, за да не губиш наблюдаваните обяви, търсенията си и следваните потребители – ще ги имаш навсякъде с теб.
Вход/Регистрация