През Януари формираме група за обучение по професия „ГОТВАЧ”; Курсът ще се проведе на два етапа, всеки от които е с продължителност 330 учебни часа до придобиване на Втора квалификационна степен по професия ”Готвач”. Учебната и производствената практика се провеждат в ресторант. В цената на курса са включени всички материали по практика. Обучението приключва с държавен изпит по теория и практика на професията.
Начало на обучението - месец Октомври;
Място на провеждане - гр. Бургас, ул. Съединение, 7 (до Славейковото пазарче);
Издавани документи - Свидетелство за професионална квалификация (образец на МОН) и Европас на английски;
Обучението по теоретична подготовка е дистанционно, а обучението по практическа подготовка е присъствено;
(Общ хорариум - 660 учебни часа).
Очакваме Ви!
www.sari-bg.net